DIREKTOR AMG ŽEŽELJ O NAJVEĆEM PROJEKTU SADNJE STABALA: Naša kompanija će kroz akciju Zasadi drvo uraditi mnogo
Igor Žeželj, Foto: Marina Lopičić

VAŽAN PROJEKAT

DIREKTOR AMG ŽEŽELJ O NAJVEĆEM PROJEKTU SADNJE STABALA: Naša kompanija će kroz akciju Zasadi drvo uraditi mnogo

Jednodnevna radna akcija, koja će se dešavati poslednje subote u oktobru, ispratiće se specijalnom live TV emisijom „Zasadi drvo“ tokom trajanja akcije i izveštavati iz sata u sat o broju posađenih stabala i efektima akcije

Objavljeno: 03.07.2019. 12:24h
  • 3

Igor Žeželj, direktor AMG rekao je da ova akcija pokazuje sve kvalitetne stvari koje je kompanija uradila do sada, da je važna za sve nas i da se nada da će imati veliki odziv građana, kako je i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović predočio.

"Prošle godine smo dosta radili na promociji održivog razvoja kao takvog, a ove godine pokrenuli platformu za partnerstva i inkluziju što većih broja kompanija i svih onih koji mogu da pomognu da se održivi razvoj ne samo promoviše već i desi. Zasadi drvo je prava akcija za takvu stvar. Hvala svima koji su prepoznali ovu akciju i priključili se istoj", rekao je Žeželj.

1 / 8 Foto: Marina Lopičić

Projekat u organizaciji Adria Media group i DM drogeria markt "Zasadi drvo" se organizuje sa ciljem da se podigne svest o značaju pošumljavanja područja kojima je to potrebno, o načinima očuvanja životne sredine i angažovanju građana da se uključe u akciju pošumljavanja.

Važnost četvoromesečne kampanje "ZASADI DRVO" ogleda se u tome što ćemo edukovati građane i pričati o strategiji i radu kao i značaju šuma i zajedno otvoriti sezonu jesenjeg pošumljavanja i dati priliku svakom građaninu da zasadi svoje drvo.

Jednodnevna radna akcija, koja će se dešavati poslednje subote u oktobru, ispratiće se specijalnom live TV emisijom „Zasadi drvo“ tokom trajanja akcije i izveštavati iz sata u sat o broju posađenih stabala i efektima akcije.

Ovim putem pozivamo sve građane da se uključe u najveću akciju sadnje na teritoriji Srbije, pošto će biti obezbeđene sadnice i lokacije za svakog građanina koji bude želeo da se uključi.

BONUS VIDEO:

OGROMNI RAZMAŽENI KROKODIL! On voli kada ga maze i češkaju, ali posebno uživa kada ova devojka uzme ogromnu četku sa drškom i iz sve snage ga trlja (VIDEO)

(Espreso.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media