FORUM "ZASADI DRVO - PROMENI SVE(S)T " PRILIKA DA OD STRUČNJAKA SAZNAMO ŠTA MOŽEMO DA URADIMO JEDNI ZA DRUGE
Zasadi drvo, Foto: Promo

Zasadi drvo

FORUM "ZASADI DRVO - PROMENI SVE(S)T " PRILIKA DA OD STRUČNJAKA SAZNAMO ŠTA MOŽEMO DA URADIMO JEDNI ZA DRUGE

Okupljanje relevantnih institucija, eminentnih stručnjaka, kompanija, građana, medija na jednom mestu

Objavljeno: 15:12h

Forum „Zasadi drvo - promeni sve(s)t“ biće održan i ove godine, 6. decembra, u okviru pete sezone projekta „Zasadi drvo“.

Okupljanje relevantnih institucija, eminentnih stručnjaka, kompanija, građana, medija na jednom mestu – na forumu iz oblasti šumarstva, postaje tradicionalno, a njegova važnost upravo je u porukama, preporukama i zaključcima koji će se čuti tokom tri panel-diskusije.

Na prvom panelu „ŠUME I KLIMATSKE PROMENE“ pokušaćemo da odgovorimo na pitanje šta je savremeni princip održivog gazdovanja šumama, koji su to rizici usled klimatskih promena, kako se povećava otpornost šumskih ekosistema i druga.

Na drugom panelu „URBANO ŠUMARSTVO: POVEĆANJE PRISTUPA ZELENIM POVRŠINAMA“ između ostalog biće reči o razvoju i budućnosti šuma u gradovima, o konkretnim merama u borbi protiv klimatskih promena u gradovima, kao i o zelenoj infrastrukturi u funkciji unapređenja života u gradovima.

Tokom poslednjeg, trećeg panela „DIGITALIZACIJA U ŠUMARSTVU“ biće prilike da pogledamo zanimljivu prezentaciju i čujemo koji je značaj tehnološke transformacije u šumarstvu, ali i koje se to nove tehnologije koriste.

Forum će biti održan 6. decembra 2023. godine s početkom u devet časova u Privrednoj komori Srbije, Terazije 23.

Ukoliko želite da prisustvujete forumu, potrebno je da se prijavite putem mejla zasadidrvo@adriamedia.rs.

Bonus video:

03:12

U AKCIJI ZASADI DRVO SKUPLJENO DVE TONE SEMENA ŽIRA ZA 200.000 NOVIH SADNICA! Direktor Srbijašume: Ova akcija mnogo znači svima!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.