GOVORILI SU DA JE NAJLEPŠE LICE HOLIVUDA, A LEKARI SU REKLI DA NIKADA NEĆE HODATI! U alkoholu je pronašla UTEHU!
Ketlin Tarner, Foto: Printscreen You Tube Dirty Kunst Video

teška sudbina

GOVORILI SU DA JE NAJLEPŠE LICE HOLIVUDA, A LEKARI SU REKLI DA NIKADA NEĆE HODATI! U alkoholu je pronašla UTEHU!

Nije joj bilo lako!

Objavljeno:

Legendarni glumački par - Majkl Daglas i Ketlin Tarner ponovo je zajedno na ekranima. Ketlin je publici ostala u sećanju najviše po ulozi u "Lovu na zeleni dijamant" iz 1984. godine, a danas izgleda bitno drugačije

Ovog puta, Majkl i Ketlin glume u seriji "The Kominsky Method" u kojoj će glumiti bivše supružnike. Ona se povukla iz javnosti zbog zdravstvenih problema, a sa posledicama se i dalje bori.

Majkla Daglasa i Ketlin Tarner ponovo gledamo zajedno, i to u seriji "The Kominsky Method" u kojoj će glumiti bivše supružnike. Ketlin se svi sećaju po lepoti i plavim uvojcima, ali se sve promenilo kad se povukla iz javnosti zbog zdravstvenih problema.

Početkom 90-ih godina dijagnostikovan joj je reumatoidni artritis. Lekari su joj rekli da više nikada neće hodati. Tražila je mišljenja drugih stručnjaka i na kraju pronašla terapiju koja ju je održala na nogama, ali koja je uzela danak na drugim poljima. To je ostavilo traga i na njenom telu, zbog čega su kolale glasine da se odala alkoholu.

Ketlin kaže da u tom trenutku to nije bilo tačno, ali i da se kasnije, zbog prevelikih pritisaka odala alkoholu kako bi otupela bol. U autobografiji koju je objavila 2008. godine kaže da je počela da pije "jer su joj lekovi pomutili pamet". Vremenom, njena zavisnost otrgla se kontroli i 2002. godine krenula je na odvikavanje.

Javno je i pričala o vezi njenog izgleda i surovog se*sizma na svetskoj glumačkoj sceni.

- Ljutim se ja zbog svega i svačega, zbog nepravde u svetu. Reumatoidni artritis javio se u mojim kasnim tridesetim godinama - kada je Holivud poslednji put smatrao jednom od vodećih, se*sualno privlačnih dama. Najteži deo za mene bio je taj što sam samopouzdanje gradila na fizičkom izgledu. Ako to nisam imala, ko sam onda bila ja? - ispričala je glumica.

Ketlin se u karijeri srela i sa stavom da je "žena vlasništvo koje treba što više iskoristiti", ali i sa kolegama koji ne poštuju žene, odnosno ponašaju se prema koleginicama sa potcenjivanjem. Takvi su prema njoj bili, kako je rekla Ketlin, Bert Rejnolds i Nikolas Kejdž.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.