GUTALA SAM ŽIVE BUBE DA BIH SE OPORAVILA, SVAKI DAN IH JELA! Sve dok 8. DANA nije shvatila da PRAVI JEDNU GREŠKU!
Isidora Bjelica, Foto: pintscreen

toliko se borila za zdravlje

GUTALA SAM ŽIVE BUBE DA BIH SE OPORAVILA, SVAKI DAN IH JELA! Sve dok 8. DANA nije shvatila da PRAVI JEDNU GREŠKU!

Isidora Bjelica, čuvena književnica, napustila nas je danas u 52. godini života, u Beogradu

Objavljeno: 22:25h

Ona je više puta javno govorila o borbi sa opakom bolešću, a jednom prilikom se oglasila na društvenim mrežama, nakon što je odjeknula vest da Svetska zdravstvena organizacija navodno namerava da slaninu, kobasice i druge mesne prerađevine proglasi za kancerogene.

- Nisam jela ni kobasice ni slaninu, niti pušila cigarete, ni pila alkohol. Tuga je ta koja je najkancerogenija, nje sam pak imala u galonima - napisala je Bjelica tada na Tviteru.

- Prošla sam više od trista alternativnih metoda. Jedan od bizarnijih bilo je gutanje kubanskih buba; svaki dan treba da ih jedeš žive, sve više. Osmi dan sam odustala, jer izeš život ako moram da gutam žive bube. Smešno je bilo i kad sam u Lucernu išla kod Vijetnamca koji vas udara u glavu nekim ogromnim drvetom. To mi je bilo kretenski, pomislila sam: "Bolje da umrem nego da me ovaj za sve pare udara močugom". Danas mislim da sam pogrešila. Da sam izdržala još malo, možda bih postala manje senzibilna. (smeh) - rekla je svojevremeno u svom stilu Isidora za "Hello".

Podsećamo, Isidora je rođena 10. decembra 1967. godine u Sarajevu. Ona je 1986. godine objavila svoju prvu knjigu pod nazivom „Prvi probuđeni“ za koju je dobila nagradu Književne omladine Jugoslavije, a nakon toga bestseleri su se nizali.

Bjelica je bila udata za 14 godina starijeg profesora dramaturgije i filmskog scenaristu Nebojšu Pajkića i imaju sina Lava Grigorija i ćerku Vilu Evanđelinu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/BLIC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.