IDEJA O SAMOUBITVU VREBA GODINAMA, I NIJE NESTALA, ALI IMAJTE POŠTOVANJA! Devojka stala u odbranu Vuka Torbice!
Igor Vuk Torbica, Foto: Printscreen, Profimedia

tuga!

IDEJA O SAMOUBITVU VREBA GODINAMA, I NIJE NESTALA, ALI IMAJTE POŠTOVANJA! Devojka stala u odbranu Vuka Torbice!

Ova devojka je rešila da stane na put osudama pa je podelila na Tviteru informaciju kako njena dijagnoza glasi, teški depresivni poremećaj...

Objavljeno:

Mladi i talentovani reditelj Igor Vuk Torbica preminuo je u 33. godini u Rovinju.

Prema nekim spekulacijama, koje su, između ostalih, potvrdili i Sergej Trifunović i reditelj Kokan Mladenović, Torbica je sebi oduzeo život u gradu u kome je proveo detinjstvo.

„Napustio nas je u 33. godini Igor Vuk Torbica, pozorišni reditelj. Rođen u Drvaru, odrastao u Rovinju, školovao se i živeo i radio u Beogradu, kao i u mnogim najznačajnijim pozorištima širom regiona. U gradu koji je voleo i odabrao, napravio je neke od svojih najboljih predstava, kao i u Zagrebu, Ljubljani, Novom Sadu, Rijeci, Somboru, Bitolju“, pisalo je u saopštenju porodice i prijatelja koje je preneo RTS nakon vesti o njegovoj smrti.

Od Torbice se dirljivim rečima na Fejsbuku oprostila i njegova devojka, glumica Hana Selimović.

Samo nekoliko sati posle toga, pisac i "uticajni tviteraš" Dule Nedeljković, u gradu znan i kao Glavonja, objavio je ovaj tvit.

foto: Twitter printscreen

Devojka koja se na Tviteru zove Jovana rešila je da stane na put ovakvim grozotama i osudama pa je podelila na Tviteru informaciju kako njena dijagnoza glasi, teški depresivni poremećaj.

- Moja dijagnoza je teški depresivni poremećaj i ne stidim se toga. Kao što se ne bih stidela dijabetesa. Samoubistvo je ideacija koja vreba godinama, terapija je pomogla da je skrajnem. Nije nestala. Imajte poštovanje za iskustva drugih, obrazujte se. Imate resurse, nemate izgovore, napisala je ona na Tviteru.

foto: Printscreen/Twiiter

Podsećamo, porodica i prijatelji reditelja Igora Vuka Torbice saopštili su 17. juna da poznati reditelj preminuo dan ranije u Rovinju.

Više detalja nisu izneli ni tada ni o poslednjem ispraćaju, navodeći samo da će sve biti obavljeno u najužem krugu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.