OVO SU REČI DEVOJKE REDITELJA IGORA VUKA TORBICE KOJI JE ODUZEO SEBI ŽIVOT: Od poruke poznate glumice se koža ježi
Molim vas da mi oprostite, Foto: Printscreen Instagram

pretužno

OVO SU REČI DEVOJKE REDITELJA IGORA VUKA TORBICE KOJI JE ODUZEO SEBI ŽIVOT: Od poruke poznate glumice se koža ježi

U mom srcu je toliko puno ljubavi za čoveka koji mi je pružio najlepše trenutke mog života

Objavljeno:

Reditelj Igor Vuk Torbica je preminuo u 33. godini u Rovinju, a njegova devojka glumica Hana Selimović se oglasila putem društvenih mreža i podelila potresnu poruku.

Dragi prijatelji, hvala svima na rečima i pomoći koju tako velikodušno pružate. U mom srcu je toliko puno ljubavi za čoveka koji mi je pružio najlepše trenutke mog života, da želim da tu ljubav podelim sa svetom. I pustim svetlo i život da odnesu pobedu, nad besmislom ovog vremena. Igor je bio i ostaće moj svetionik. Ka njemu idem, zauvek. Takvi ljudi su retki, njih treba samo voleti”, napisala je Hana Selimović na svom profilu na Fejsbuku, dok je njegova sestra Una Torbica zamolila za razumevanje u teškim trenucima.

"Hvala vam svima dragi ljudi. Molim vas da mi oprostite ako u ovom momentu ne mogu da vam se javim i imate razumevanja za situaciju i neizmernu bol kroz koji svi prolazimo, porodica, moja deca, Hana. Vaša ljubav i podrška beskrajno nam svima znači", napisala je sestra preminulog reditelja.

Igor Vuk Torbica je rođen u Drvaru 1987. godine. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti, 2013. godine, u Beogradu, u klasi profesorke Alise Stojanović.

Kao najbolji student pozorišne režije u generaciji, dobitnik je nagrade "Hugo Klajn". Režirao je "Carstvo mraka" Lava Tolstoja (Narodno pozorište u Beogradu), "Razbijeni vrč" Hajnriha fon Klajsta (Jugoslovensko dramsko pozorište), Molijereovog "Don Žuana" (Narodno pozorište "Toša Jovanović" iz Zrenjanina), "Hinkemana" Ernsta Tolera (Zagrebačko kazalište mladih, Zagreb), "Priče iz Bečke šume" Edena fon Horvata (Gradsko dramsko kazalište "Gavela").

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.