RADA ĐURIČIN ĆE PAMTITI NEDU PO 1 DELU ZA KOJE MALO KO ZNA: Nije imala decu, ali je ovako pomogla mladima u Srbiji!
Foto: Printscreen/Emilija Jovanović

nada se da će otići u subotu na kremaciju

RADA ĐURIČIN ĆE PAMTITI NEDU PO 1 DELU ZA KOJE MALO KO ZNA: Nije imala decu, ali je ovako pomogla mladima u Srbiji!

Komemoracija povodom smrti istaknute glumice Nede Arnerić održava se danas u 12h, u Jugoslovenskoj kinoteci.

Objavljeno:

Na komemorativnom skupu u Jugoslovenskoj kinoteci, našu glumicu su ispratili članovi porodice i prijatelji, kao i mnogobrojne kolege.

foto: Emilija Jovanović

Među prvima koji su bili tu da odaju počast našla se i naša proslavljena glumica Rada Đuričin, koja je za Espreso.co.rs ispričala po čemu će najviše da pamti koleginicu Nedu, ali i odgovorila na naše pitanje da li će u subotu prisustvovati kremaciji i time je ispratiti na večni počinak.

- Najviše ću da je pamtim po fondaciji koja je zahvaljujući njoj i slikaru Laletu Đuriću napravila organizaciju, u kojoj je Neda imala veliku ulogu. Ona je birala slikarska dela naših mladih slikara, koji su zahvaljujući njenoj kompetenciji da odredi ko je među njima najbolji da dobije mogućnost da izlažu, da dobiju mogućnosti za nagrade koje su bile male i koje još uvek traju. Eto to je jedno od njenih velikih zasluga, zaista ona je bila jedan od najvažnijih činilaca u toj akciji koja, nadam se, trajaće i posle Nedine smrti. Eto, pamtim je upravo po ovoj njenoj akciji u kojoj sam i ja učestvovala - izdašna je bila Rada, a zatim je dala odogvor i na pitanje o sahrani:

- Ja se nadam da ću ići u subotu na Novo Groblje da je ispratim.

foto: Emilija Jovanović

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.