5 TAJNI KOJE JE ARKAN SA SOBOM PRE 20 GODINA PONEO U GROB: Misterija nije niti će ikada biti REŠENA
Foto: Printscreen

NIKADA SE NEĆE OTKRITI

5 TAJNI KOJE JE ARKAN SA SOBOM PRE 20 GODINA PONEO U GROB: Misterija nije niti će ikada biti REŠENA

Misterija u vezi sa ovih pet tajni Željka Ražnatovića Arkana i dalje traje

Objavljeno: 15.01.2020. 12:31h
  • 33

Željko Ražnatović Arkan poneo je sa sobom u grob i mnoge tajne koje će možda Srbiji zauvek ostati nepoznanica.

Prva tajna odnosi se na keš, nakit i vredne slike koje je imao, a za koje se još uvek ne zna gde su završili. Arkanov FK Obilić imao je u trenutku njegove smrti 20 miliona maraka na računu. Sam Arkan je u svom sefu imao više od šest miliona maraka. Uz to je posedovao i vredne slike Franciska Goje, Petra Lubarde i Paje Jovanovića, za koje se takođe ne zna gde su završile.

Druga tajna odnosi se na to da li je sklopio dogovor da svedoči u Haškom tribunalu. Političar Vojislav Šešelj tvrdi da je Arkan neposredno pre ubistva postigao sporazum sa Haškim tužilaštvom da ga neće goniti, ali da će on svedočiti.

foto: Printscreen/youtube

Dogovor koji je imao sa šefom tadašnje Državne bezbednosti Radovanom Stojčićem Badžom takođe će ostati tajna. Njih dvojica su navodno sarađivali u švercu i nije isključeno da je Badži počelo da smeta to što su Arkanu porasli apetiti, pisao je svojevremeno Srpski Telegraf.

Četvrta Arkanova tajna odnosi se na nerazjašnjena ubistva u koja je navodno umešan. Javnost naročito zanima da li je on kao što se misli umešan i u ubistvo novinarke Dade Vujasinović.

Poslednja peta tajna odnosi se na njegov dogovor sa Državnom bezbednosti. Iako nikada nije bio praćen, niti na njihovoj listi, nema sumnje da je zbog svoje kriminalne prošlosti Arkan imao određeni sporazum sa vrhom DB.

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media