TAMO GDE SI OTIŠAO LETI SE BEZ KAJTA: Nigorov POTRESNI GOVOR na Gruovoj sahrani zaboleće vas DO SRŽI!
Igor Lazić Nigor, Foto: Aleksandar Stojanović

OPROSTIO SE OD PRIJATELJA

TAMO GDE SI OTIŠAO LETI SE BEZ KAJTA: Nigorov POTRESNI GOVOR na Gruovoj sahrani zaboleće vas DO SRŽI!

Pored sanduka su išla četiri motora, a u jednom trenutku zasvirao je i "Posmrtni marš"

Objavljeno: 12.09.2019. 15:38h
  • 18

Igor Lazić Nigor održao je potresan govor na sahrani svog kuma Dalibora Andonova Grua. Jecaji i suze odjekivali su grobljem Orlovača, gde je Gru sahranjen.

foto: Aleksandar Stojanović

- Dragi prijatelji, skupio sam snage ako budem mogao da vam se obratim. Tišina! Ne prekidaj me jer ćemo prekinuti trenutak koji postaje večnost. Ćutim! Pustimo da juče napravi danas večnim sutra. Ne prekidajmo je! Reči nisu dobrodošle, čak ni one koje nam se čine najveselijim. Mi nismo sposobni da govorimo o smrti, možemo samo da verujemo da je rođenje važna stvar, a smrt samo sitnica koja ne prekida besmrtnost. Ćutimo! Neka se čuje tišina tvog veselog osmeha i iskrenosti. Ne prekidajmo je! Pustimo je da pobedi tamu, nažalost Bog uzima samo najlepše cveće, što si ti za sve nas, porodicu, prijatelje... ali Bog ima svoj plan, mi grešni i nepokajani tek se osvestimo onda kada izgubimo najbliže prijatelje. Dragi moj Dalibore, šta da ti kaže tvoj prijatelj, ti si sa druge strane reke, tamo se leti bez kajta... nema sumnje da te čekaju Nebojša i Duško, i da ćete vas trojica biti hip hop trio univerzuma gde neće biti konkurencije. Doći će jedan dan kada svi moramo da odemo, a do tada svi mi i ja čuvamo uspomenu na tvoj osmeh, dobrotu i muziku. A do tada vidimo se, a kada budem došao gore imaćemo jednu lozinku, a to će biti zvižduk. Znaćete da sam to ja. Počivaj u miru - pročitao je Nigor svoj govor.

Dalibora Andonova Grua porodica i prijatelji ispratili su na večni počinak uz pesmu "Ja bez tebe ne mogu da živim", koju su svirali trubači.

foto: Sonja Spasić

Pored sanduka su išla četiri motora, a u jednom trenutku zasvirao je i "Posmrtni marš".

Gruova supruga Danica Andonov bila je nema od bola, a porodica ju je sve vreme pridržavala budući da je jedva stajala na nogama.

1 / 12 Foto: Sonja Spasić

Podsetimo, Dalibor Andonov Gru poginuo je u ponedeljak, 9. septembra, tokom vožnje kajta u Zemunu.

Bonus video

KRENULA JE POVORKA: Uplakanu udovicu Danicu drže da ne padne! Sa prijateljima i porodicom ispraća Grua na VEČNI POČINAK!

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media