GRU SAHRANJEN UZ ZVUKE NAJTUŽNIJE PESME: Čuvaćemo SEĆANJE NA TEBE! Nigor održao POTRESAN GOVOR, udovici POZLILO!
Gruova udovica Danica je neutešna, Foto: Sonja Spasić

POSLEDNJI POZDRAV

GRU SAHRANJEN UZ ZVUKE NAJTUŽNIJE PESME: Čuvaćemo SEĆANJE NA TEBE! Nigor održao POTRESAN GOVOR, udovici POZLILO!

Ekipa Partizana poslala mu je venac i dirljivim rečima uputila mu poslednje zbogom

Objavljeno: 15:15h

Reper Dalibor Andonov Gru sahranjen je danas na Orlovači, 12. septembra oko 3 sata posle podneva. Udovicu Danicu držali su da ne padne čim je krenula povorka, kao i majku Vericu. Polivali su je, a ocu govorili da samo diše. Potresne scene slomile su i najhrabrije.

Reper je sahranjen uz pesmu "Tiho noći moje zlato spava".

1 / 10 Foto: Aleksandar Stojanović

"Mi nismo sposobni da govorimo o smrti i da je rođenje samo važna stvar. Ćutimo. Neka se čluje samo tišina. Ne prekidajmo je, pustimo da pobedi tama. Nažalost, Bog uzima najlepše cveće. To je tuga za nas. Ali Bog ima svoj plan... Dragi moj Dalibore, šta da ti kažem... moj prijatelju, putuj, tamo te čekaju moji prijatelji... Nebojša. Vi ćete biti hip-hop trio bez konkurencije, a tu sam i ja. Doći će dan kada ću morati da odem i ja. A do tada čuvaćemo sećanje na tebe, tvoju muziku. Vidimo se kad budem došao gore. Imaćemo lozinku. Znaćete da sam to ja. Počivaj u miru", rekao je Nigor pa zaplakao pred svima.

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

U kapeli kuknjava, rodbina plače i jeca bez prestanka. Njegova smrt sve ih je zavila u crno. Članovi porodice u suzama primaju saučešće, a roditelji su u potpunosti slomljeni od tuge.

foto: Nemanja Nikolić

Od poznatih ličnosti došli su Knez, Marko 187, Marko Đurovski, Goca tržan, Ivana Peters, Dušica Jakovljević, Dragana Mićalović, Nigor, Ajs Nigrutin, Edin Škorić i mnogi drugi.

1 / 5 Foto: Aleksandar Stojanović
1 / 14 Foto: Aleksandar Stojanović

Ekipa Partizana poslala mu je venac i dirljivim rečima uputila mu poslednje zbogom. I bajkeri u došli da upute poslednje zbogom velikom drugu i tražili su odobrenje od direktora groblja da ga isprate do večne kuće motorima.

1 / 9 Foto: Sonja Spasić

Dalibor Andonov Gru poginuo je u Zemunu tokom vožnje kajta u ponedeljak, 9. septembra u popodnevnim satima. Iz vode su ga izvukli prijatelji, a lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

1 / 6 Foto: Sonja Spasić

Za sobom, ostavio je suprugu Danicu i sinove Vuka i Relju.

Bonus video

EDIN ŠKORIĆ SE RASPLAKAO USRED INTERVJUA: Nije mogao više

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.