GRUOV SELFI PAR MINUTA PRE SMRTI: Sledićete se kada vidite ŠTA JE NA SLICI! (FOTO)
Dalibor Andonov Gru, Foto: Pritnscreen

tuga

GRUOV SELFI PAR MINUTA PRE SMRTI: Sledićete se kada vidite ŠTA JE NA SLICI! (FOTO)

Na društvenim mrežama pojavila se poslednja fotografija nastradalog repera i na njoj se vidi koliko su svi uživali u danu, ni ne sluteći da su to reperovi poslednji trenuci života

Objavljeno:

Slavni reper Dalibor Andonov Gru poginuo je 9. septembra tokom vožnje kajta, a u trenutku nesreće s njim su bili prijatelji koji su pokušavali da spasu repera, međutim njihovi napori bili su uzaludni.

Na društvenim mrežama pojavila se poslednja fotografija nastradalog repera i na njoj se vidi koliko su svi uživali u danu, ni ne sluteći da su to reperovi poslednji trenuci života.

- Bio je dan, dan kao svaki drugi dan, seli smo u kola sve je bilo kao san". Bila mi je čast da je u našoj grupi za kajt neko ko mi je idol iz detinjstva i čovek koji daje primer kako se uživa u životu. Nismo ni slutili da će se divan dan pretvoriti u noćnu moru. U sekundi se sve okrenulo, reagovali smo najbolje moguće, dali sve od sebe, ali sudbina je bila jača od naše volje. Počivaj u miru, legendo - napisao je njegov drugar, a poslednju zajedničku fotografiju možete pogledati ispod.

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.