POSLEDNJA FOTOGRAFIJA GRUA POLA SATA PRE NESREĆE: Nasmejani sedeli u ČAMCU, sve je bilo kao U SNU
Foto: Nemanja Nikolić, Dado Đilas

NIKO NIJE NI SLUTIO

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA GRUA POLA SATA PRE NESREĆE: Nasmejani sedeli u ČAMCU, sve je bilo kao U SNU

Dalibor Andonov Gru juče je tragično izgubio život kada je tokom vožnje kajta upao u vodu, a neposredno pre nego što se tragedija dogodila nastala je poslednja zajednička fotografija repera i njegovih prijatelja.

Objavljeno:

Gru je juče sa četvoricom drugova otišao na Dunav da vozi kajt, a u čamcu su se poslednji put zajedno slikali, pola sata pre tragedije. Bili su nasmejani, ni ne sluteći da će se kroz svega nekoliko minuta dan pretvoriti u najgoru noćnu moru.

- "Bio je dan, dan kao svaki drugi dan, seli smo u kola sve je bilo kao san". Bila mi je čast da je u našoj grupi za kajt neko ko je idol iz detinjstva i čovek koji daje primer kako se uživa u životu. Nismo ni slutili da će se divan dan pretvoriti u noćnu moru. U sekundi se sve okrenulo, reagovali smo najbolje moguće, dali sve od sebe, ali sudbina je bila jača od naše volje. Počivaj u miru legendo - napisao je uz fotografiju jedan od Gruovih prijatelja.

Dalibor Andonov Gru poginuo je juče oko 15.20 časova u Zemunu, kada je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

Gru juče je sa četvoricom svojih drugova bio je na "Kajt surfingu" (surfovanju uz pomoć padobrana) u Zemunu kada su se zbog nevremena oko 15 časova dogovorili da prestanu sa ekstremnim sportom.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.