MOGAO SAM DA POGINEM, ALI BILO JE LEPO ISKUSTVO: Gru je pre 7 godina zamalo IZGUBIO ŽIVOT NA ALPIMA
Gru, Foto: Pritnscreen

sećanje

MOGAO SAM DA POGINEM, ALI BILO JE LEPO ISKUSTVO: Gru je pre 7 godina zamalo IZGUBIO ŽIVOT NA ALPIMA

Prisetio se najopasnije stvari koju je uradio zbog ljubavi prema ekstremnim sportovima

Objavljeno: 18:36h

Popularni reper Dalibor Andonov Gru poginuo je danas kod Nautičkog kluba "Zemun"nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

Dalibor Andonov Gru bio je poznat po ljubavi prema ekstremnim sportovima.

- Što se tiče ekstremnih sportova, u nekima od njih stvarno uživam. Tu su na prvom mestu kajt surf i snoubording, ali ako gledamo šta je najekstremnije što sam uradio, to je svakako skok iz aviona sa padobranom. To je bilo super iskustvo, ali nije nešto čemu bih se posvetio ili skakao svaki dan. U svakom slučaju, to je nešto što treba probati i što diže adrenalin do nemogućeg nivoa. Kažem, jako lepo iskustvo i drago mi je što sam to probao - rekao je Gru svojevremeno za "Wannabe magazin".

foto: Printskrin

A Gru je prošle godine gostovao i u emisiji "Balkan info" i tom prilikom prisetio se najopasnije stvari koju je uradio zbog ljubavi prema ekstremnim sportovima.

- Volim zimovanja, a to na Alpima ću pamtiti definitivno. To zimovanje je bilo 2012. u Francuskoj, bio sam tamo sa suprugom. To se desilo drugog dana zimovanja. Ona se spustila stazom do hotela, a ja sam sa par drugara krenuo van staze, ka jednom delu gde vidljivo niko dugo nije prolazio. Onda smo skapirali zašto niko nije prolazio. Jedan prijatelj i ja smo se odvojili od grupe i završili smo na nekoj litici, ozbiljnoj litici sa koje kada se padne ne lomi se ruka ili noga već se gine. Bogami, dva sata je bila borba za život dok nije došao helihopter sa spasiocima. Kad ne razmišljam o tome da sam mogao da poginem, bilo je to lepo iskustvo. Vozio sam se helikopterom na sajli, kad bi mi se to inače desilo u životu?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.