CACO, PUTUJ S ANĐELIMA: Ono što je Branko Kockica napisao za svoju VEČNU LJUBAV SLAMA SRCE!
Branko i Caca, Foto: Printscreen

SRBIJA U SUZAMA

CACO, PUTUJ S ANĐELIMA: Ono što je Branko Kockica napisao za svoju VEČNU LJUBAV SLAMA SRCE!

Rediteljka Caca Aleksić biće sahranjena u Aleji zaslužnih građana na Novom Groblju

Objavljeno:

Rediteljka Slobodanka Caca Aleksić preminula je pre tri dana nakon kratke i teške bolesti. Rođena je 1941. godine u Beogradu.

Počela je da režira u Zrenjaninskom pozorištu, a zatim u Ateljeu 212, u Narodnom pozorištu, Beogradskom dramskom pozorištu, pišu mediji.

Sa svojim suprugom Brankom Milićevićem osnovala je Pozorište Puž, čiji je bila prvi direktor sve do 2005. godine i u kome je radila do svoje smrti.Predstave za decu koje je režirala imale su ogroman uspeh o kojem svedoče i brojne nagrade.

Upravo u njenom matičnom pozorištu priređena je i komemoracija za preminulu rediteljku.

Komemorativna sala, ali i predvorje ispred nje bilo je premalo da primi sve one koji su odašli da odaju poslednju počast slavnoj rediteljki. Mnogobrojne kolege sa tugom u srcu opraštaju se od drage koleginice.

Program komemorativnog skupa vode Slobodankin dugogodišnji kolega glumac Branislav Zeremski i uz njega mlada nada srpskog glumišta Lenka Arsić, ćerka istaknutih umetnika Bilje Krstić i Tihomira Arsića.

Caca i Branko upoznali su se u Narodnom pozorištu u Zrenjaninu, a zajednička očaranost decom prerasla je u njihovo stalno angažovanje na tom polju.

Glumac je juče svojoj dugogodišnjoj ljubavi dao čitulju u jednom beogradskom mediju i potresnom porukom oprostio se od svoje supruge.

- Caco, vidimo se u Raju. Tvoj Branko - piše u čitulji.

Rediteljka Caca Aleksić biće sahranjena u 14 časova u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.