KOMEMORACIJA IGORA BULATA: Dino Merlin došao da se oprosti od NOVINARA, puštena njegova potresna pesma
Foto: Espreso

POSLEDNJI POZDRAV

KOMEMORACIJA IGORA BULATA: Dino Merlin došao da se oprosti od NOVINARA, puštena njegova potresna pesma

Komemorativni skup povodom smrti novinara i urednika RTS-a Igora Bulata održava se danas 31. jula 2019. u 11 časova u Galeriji Radio-televizije Srbije, u Takovskoj 10.

Objavljeno: 11:44h

Sahrana je istog dana, u 14 časova, na groblju Orlovača, a porodica će izjave saučešća primati od 13 časova.

Igor Bulat, inače rođeni brat pevača Marka Bulata, preminuo je 29. jula u 48. godini, posle kratke i teške bolesti za koju je saznao u decembru 2018. godine.

foto: Dragan Kadić

U Televiziju Beograd došao je 1993. godine. Kao mlad novinar izveštavao je o svakodnevnim problemima Beograda i Beograđana. Vodio je Jutarnji program, uključivao se godinama sa beogradskih ulica, a u poslednje vreme uređivao je "Beogradsku hroniku".

Poslednji put pred gledaocima bio je 5. aprila prošle godine.

foto: Espreso

"Pamtićemo ga kao kolegu koji je znao da nas nasmeje i kada nikome nije bilo do smeha; kao supruga i oca koji je bio posvećen svojoj porodici. Verovao je da je rak izlečiv i borio se sa bolešću do poslednjeg dana", saopšteno je sa RTS-a.

Na komemoraciji prisustvuje porodica Igora Bulata, njegov brat Marko sa ženom, Igorova supruga koja u suzama prima saučešće. Jedna od najtužnijih bila je naša proslavljena sportistkinja Milica Mandić.

foto: Espreso

Muk ispred zgrade RTS-a, mnogi su došli da odaju počast kolegi, prijatelju Igoru Bulatu.

Na veliko iznenađenje svih pristutnih, na komemoraciji se pojavio i Dino Merlin, koji je očigledno bio veliki prijatelj pokojnog novinara, a Igorovu suprugu Dino je dugo grlio, a ona je neutešno plakala.

foto: Espreso

Prva se od kolege oprostila Rada Đurić koja je niz godina radila Beogradsku hroniku sa Igorom.

foto: Espreso

- Ovog puta si izašao iz redakcije i za sobom ostavio muk i suze - govorila je Rada, a porodica Igora Bulata nije mogla da zaustavi suze na njene reči.

foto: Espreso

Puštena je pesma Dina Merlina "Ptica bijela", a stihovi su potresli sve prisutne!

- Kada jednom duša moja odleti od tijela...

Brojne kolege su došle na komemoraciju i ako već dugi niz godina nisu radili pod istim "krovom" sa Igorom, poput Srđana Predojevića.

foto: Espreso

Jedan od najtužnijih ljudi na komemoraciji bio je Igor kolega Slobodan Šarenac, koji je sve vreme samo sedeo i ćutao i nije skidao tamne naočare za sunce.

foto: Espreso

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.