GLUMILA JE ŽENU TIKE ŠPICA, BILA SA NJIM U VEZI PA NESTALA! Pogledajte kako sada izgleda BRBLJIVA ŽAKE! (VIDEO)
Sada izgleda skroz drugačije, Foto: Printscreen

DA LI JE PREPOZNAJETE?

GLUMILA JE ŽENU TIKE ŠPICA, BILA SA NJIM U VEZI PA NESTALA! Pogledajte kako sada izgleda BRBLJIVA ŽAKE! (VIDEO)

Serija "Porodično blago", se prikazivala od 1998. do 2002. a Žake je bila poznata po britkom jeziku i svojom ljubavi prema “leopard/tigar” šarama na odeći!

Objavljeno: 22.07.2019. 20:47h
  • 123

Glumica Biljana Nikolić se proslavila kao simpatična Žaklina Žake Stojković, supruga Tike Špica (igra ga Predrag Smiljković Pepi) u seriji “Porodično blago”, a zanimljivo je da su njih dvoje i u privatnom životu bili u vezi.

Serija “Porodično blago” se prikazivala od 1998. do 2002. a Žake je bila poznata po britkom jeziku i svojom ljubavi prema “leopard/tigar” šarama na odeći.

A Predrag Smiljković je pre nekoliko godina otkrio da je sa Biljanom Nikolić bio u emotivnoj vezi i van kamera.

– Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u “Porodičnom blagu”. Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan – izjavio je svojevremeno Smiljković.

Nakon “Porodičnog blaga” Nikolićeva se pojavila i u seriji “Agencija za SiS”, a trenutno je članica pozorišta u Kruševcu. Iako je od kraja “Porodičnog blaga” prošlo 15 godina, Biljana se nije mnogo promenila…

 

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media