SVI SMO OBOŽAVALI BUNTOVNICU SANJU IZ BOLJEG ŽIVOTA! Danas ima 50 godina, i izgleda BRUTALNO!
Dubravka Mijatović je srpska filmska, pozorišna i televizijska glumica, Foto: Youtube/printscreen

kao zmaj

SVI SMO OBOŽAVALI BUNTOVNICU SANJU IZ BOLJEG ŽIVOTA! Danas ima 50 godina, i izgleda BRUTALNO!

Značajne uloge ostvarila i u filmovima Jagoda u supermarketu i Tri palme za dve bitange i ribicu...

Objavljeno: 19.07.2019. 19:44h
  • 171

Dubravka Mijatović je srpska filmska, pozorišna i televizijska glumica. Devedesetih godina bila je poznata po ulogama u serijama "Bolji život" i "Srećni ljudi", kasnije u serijama "Stižu dolari" i "Bela lađa".

Godine 2008. dobila je glavnu žensku ulogu u popularnoj seriji Moj rođak sa sela, a deset godina kasnije glavnu ulogu u seriji Nemanjići – rađanje kraljevine. Dubravka je značajne uloge ostvarila i u filmovima Jagoda u supermarketu i Tri palme za dve bitange i ribicu. Igrala je i u uspešnoj predstavi "Doručak kod Tifanija" pozorišta Madlenijanum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dubravka Mijatović (Beograd, 27. decembar1968) je srpska filmska, pozorišna i televizijska glumica. Devedesetih godina bila je poznata po ulogama u serijama Bolji život i Srećni ljudi, kasnije u serijama Stižu dolari i Bela lađa. Godine 2008. dobila je glavnu žensku ulogu u popularnoj seriji Moj rođak sa sela, a deset godina kasnije glavnu ulogu u seriji Nemanjići - rađanje kraljevine. Dubravka je značajne uloge ostvarila i u filmovima Jagoda u supermarketu i Tri palme za dve bitange i ribicu. Igrala je i u uspešnoj predstavi Doručak kod Tifanija pozorišta Madlenijanum.Kao dete bila je član dramskog studija Bate Miladinovića, a prvu ulogu odigrala je sa šest godina u tv seriji „Vaga za tačno merenje“. Sa sedamnaest godina dobila je priliku da zaigra jednu od uloga u filmu „Nije lako sa muškarcima“ (1985). Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu je upisala 1989. godine iz trećeg pokušaja. Diplomirala je 1994. godine. Mijatovićeva je stalna članica Ateljea 212 od 1996. godine. Bila je udata za glumca Gorana Radakovića, sa kojim ima ćerku Ivu (2000), a zatim je bila u vanbračnoj zajednici sa Marinkom Madž galjem do 2014. sa kojim ima ćerku Saru. #beogradski_vremeplov_011 #belgrade #beograd #dubravkamijatovic #dubravka #lepazena #lepotica #glumica #beogradjanka

A post shared by 🇷🇸Београдски Bремеплов🇷🇸 (@beogradski_vremeplov_011) on

Mijatovićeva je bila tinejdžerska ikona devedesetih, i u vreme snimanja serije Srećni ljudi jedno od najpopularnijih TV-lica.

”Bolji život” bila je jedna od najpopularnijih serija u bivšoj Jugi, a na srpskom RTS-u reprizirala se nekoliko puta u poslednjih trideset godina. Brojne glumačke face pojavile su se u seriji, a nekima od njih Bolji život je najpoznatija uloga u karijeri.

Jedna od najzanimljivijih devojaka u seriji je bila butovkinja Sanja koju mnogi pamte kao najljepšu glumicu u seriji.

Dubravka Mijatović nakon Boljeg života je nastavila uspešnu glumačku karijeru. Danas ima 50 godina i izgleda sjajno.

Dubravka igra u seriji Nemanjići – rađanje dinastije, najskupljem televizijskom projektu u istorijii Srbije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media