STRAVIČNA NESREĆA: Poginuo poznati mladi umetnik u sudaru s kamionom!
Anis Smajić, Foto: Facebook/printscreen

uzrok nesreće biće poznat nakon uviđaja

STRAVIČNA NESREĆA: Poginuo poznati mladi umetnik u sudaru s kamionom!

Tuga!

Objavljeno: 17.07.2019. 21:51h
  • 3

Vozač automobila registarskih oznaka BiH poginuo je u sredu u sudaru s kamionom u Ličkom Petrovom selu na Plitvičkom putu.

Saobraćajna nesreća se dogodila u 11.35 časova, a uzrok nesreće trebalo bi da bude poznat nakon uviđaja. U nesreći je poginuo Anis Smajić.

Anis Smajić je rođen 12. juna 1993. godine u Bihaću, gde je proveo detinjstvo i završio osnovnu i srednju školu. Njegove afinitete prema umetnosti već u osnovnoj školi primećuje njegova nastavnica likovnog, pa tako pod njenim rukovodstvom beleži i prve uspehe, a zatim upisuje srednju umetničku školu (2008) te nastavlja sa usavršavanjem.

Krajem 2012. godine pseudonimom Anik Dub stupa na Street Art scenu kroz graffite i taggove, a kasnije istoimeni pseudonim postaje ključni faktor za formiranje brenda. Street Art umetnost – pogotovo "3D art" stvara mu direktan kontakt sa publikom, što je ujedno pobudilo veliko interesovanje medija i njegova umetnost izlazi iz sene.

Razni festivali, kampovi i izložbe doprineli su u formiranju kako ličnosti tako i "umetničkog rukopisa".

Pored klasičnih medija u srednjoj umetničkoj školi sam kreće u istraživanja "drugih" materijala i s tim na poseban način prezentuje celokupan umetnički rad.

Pod terminom "drugih" ili moderniji medij razvija rad u tehnikama airbrush, tattooart, murali, dizajn, marketing, performans, portreti kasnije karikature...

(Espreso.rs/ndex.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media