POSLEDNJA FOTOGRAFIJA IGORA PERVIĆA: Umoran, iscrpljen... Ni nalik FRAJERU kakav je NEKAD BIO (FOTO)
Igor Pervić se borio s opakom bolešću, Foto: Youtube printscreen

tuga

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA IGORA PERVIĆA: Umoran, iscrpljen... Ni nalik FRAJERU kakav je NEKAD BIO (FOTO)

Glumac se do poslednjeg daha trudio da se ne primeti koliko je bolestan

Objavljeno: 11:40h

Poslednja uloga Igora Pervića, koji je posle teške bolesti preminuo u 52. godini, bila je u seriji "Šifra Despot", a poslednja slika koju će ekipa sa snimanja pamtiti je da se on borio da niko ne primeti koliko je bolestan.

foto: CONTRAST STUDIOS/Kurir

Glumac je tri meseca pred smrt snimao svoje scene, a njegove epizode gledaoci će moći da vide tek na jesen. Uprkos tome što je bio umoran i iscrpljen, sve vreme na snimanju je bio nasmejan i raspoložen. Iako više nije bio ni nalik frajeru kakav je bio nekada, maksimalno se trudio da se to što manje primeti, pa ništa nije ukazivalo na to da mu se bliži kraj. Radoš Bajić planirao je da mu poveri i jednu od glavnih uloga u priči "Preživeti Beograd" Đorđa Milosavljevića, scenariste "Korena", ali je opaka bolest bila jača.

foto: CONTRAST STUDIOS/Kurir

Pre pola godine lekari su konstatovali Igoru dijagnozu, ali ni operacija nije mnogo pomogla. Poslednje dane proveo je u društvu svoje majke Lidije i polubrata Andrije, a uz njega su bili i njegovi klasići Goran Daničić i Natalija Vlahović. Oproštaj od glumca je u ponedeljak u 13 sati na Novom groblju.

foto: CONTRAST STUDIOS/Kurir

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.