IMAO JE SVE ŠTO KAMERA VOLI, VEOMA GA ŽALIM: Popularni glumac se OPROSTIO od Igora Pervića!
Glumac Igor Pervić preminuo je posle druge bolesti u 52. godini, Foto: Prinscreen

tuga

IMAO JE SVE ŠTO KAMERA VOLI, VEOMA GA ŽALIM: Popularni glumac se OPROSTIO od Igora Pervića!

Njegova smrt je duboko potresla javnost u Srbiji

Objavljeno: 11:40h

Glumac Igor Pervić preminuo je posle druge bolesti u 52. godini u Beogradu, a njegova smrt je duboko potresla javnost u Srbiji, a posebno one koji su ga lično poznavali i s njim radili.

Povodom Pervićeve smrt, glumac i scenarista Radoš Bajić je evocirao uspomenu na vreme kada je Igor bio velika nada srpske glumačke scene.

foto: Filip Plavčić

- Pokojnog Igora Pervića sam kao mlađeg kolegu na početku njegove karijere uočio kao naočitog momka. Visok, stasit, markantan, oštrih crta lica, sa posebnim šarmom i harizmom koju traži film - sa svim što kamera voli, sa sjajnim predispozicijama da postane uspešni filmski glumac.

Nažalost - umesto uloga po kojima se očekivalo da se nametne javnosti, u prvi plan su stizale užasne informacije o njegovoj borbi sa najvećim porokom današnjice. Ne sećam se kada - do mene je stigla vest da je pobedio i sebe i zlo koje ga je obuzelo, da se iščupao iz kandži droge.

foto: Dragana Udovičić

Bio sam veoma srećan kada sam ga prošle jeseni video u kastingu naše serije Šifra Despot. Bio je nasmejan, srdačan, blag i veoma dobro je odigrao svoju ulogu. Iskreno sam bio srećan zbog njega. Mladi reditelj Đorđe Stanimirović je planirao da mu poveri veliku ulogu u seriji koju počinje u junu da snima za našu produkciju Contrast. Šokiran vešću o njegovoj smrti, veoma ga žalim. Neka počiva u miru, rekao je za Kurir Radoš Bajić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.