ŽARKO LAUŠEVIĆ NIJE PRISUSTVOVAO ĆERKINOM VENČANJU! Svi su ga očekivali, a nije došao zbog neverovatnog razloga
Foto: Dragana Udovičić

ZNATE LI?

ŽARKO LAUŠEVIĆ NIJE PRISUSTVOVAO ĆERKINOM VENČANJU! Svi su ga očekivali, a nije došao zbog neverovatnog razloga

Ćerka glumca Žarka Lauševića, Asja, udala se 9. avgusta 2014. godine

Objavljeno:

Glumac Žarko Laušević (63) umro je posle posle teške bolesti, a ova vest potresla je ceo region. To je javnosti u ime porodice saopštila njegova supruga Anita Laušević.

- Obaveštavamo javnost da je danas 15.11.2023. godine u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević. O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena. U ime porodice Anita Laušević" - navedeno je u kratkom saopštenju.

Ćerka glumca Žarka Lauševića, Asja, udala se 9. avgusta 2014. godine za muzičara Nikolu na brodu "Vodena kočija", ali uprkos tome što je nedavno boravio u Crnoj Gori, njen otac nije prisustvovao ceremoniji, najverovatnije zbog straha od krvne osvete.

Osuđenik za dvostruko ubistvo počinjeno 1993. godine u Podgorici, prvo je posetio Crnu Goru gde je u strahu od krvne osvete boravio tajno, a tamo je trebalo da se vrati i zbog venčanja ćerke Asje, koja se 9. avgusta udala za svog dugogodišnjeg dečka, crnogorskog muzičara Nikolu.

Informacije o ovom događaju čuvane se u strogoj tajnosti, budući da je Žarko ponovo planirao da doputuje u Crnu Goru kako bi prisustvovao svadbi. Međutim, to se nije dogodilo.

Svatovi su iz tivatske luke Pine isplovili 9. avgusta u 18 časova, velelepnim brodom Vodena kočija na kojem su mladenci sklopili brak. Reč je o najvećem izletničkom brodu u Crnoj Gori koji prima više od dvesta putnika i najviše krstari Bokokotorskim zalivom.

Jedna grupa zvanica ukrcala se u Perastu i slavlje je nastavljeno na brodu. Završetak nezaboravne zabave usledio je oko ponoći kada su gosti vraćeni brodom u Tivat. Ipak, atmosferu je pokvarilo Žarkovo iznenadno odsustvo, kojem se nije nadala ni njegova bivša supruga Maja, s kojom osim Asje, ima i sina Dušana, preneo je pre nekoliko godina "Story".

Bonus video

02:25

Žarko Laušević iskreno o glumi, otkrio detalje NOVE ULOGE

(Kurir.rs/Blic/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.