JEREMIĆ DVA I PO SATA SASLUŠAVAN: Zašto se ovo događa baš danas? (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

a davao izjavu 15 minuta

JEREMIĆ DVA I PO SATA SASLUŠAVAN: Zašto se ovo događa baš danas? (FOTO)

Bivši šef srpske diplomatije je posle davanja izjave rekao da je ovo pokušaj zastrašivanja njega zbog namere da se politički ponovo angažuje u Srbiji
Objavljeno: 18:58h

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj i bivši ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić izjavio jeda njegovo saslušanje u vezi ubistva gardista u Topčideru predstavlja pokušaj pritiska, budući da razmišlja o ponovnom uključivanju u politiku.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Zašto se ovo događa baš danas i na ovaj način? Mislim da se radi o pokušaju pritiska i zastrašivanja u trenutku kada nije tajna da razmišljam o svojim koracima i angažovanju u domaćoj politici - rekao je Jeremić, posle izjave u SBPOK, koju je dao u svojstvu građanina.

foto: Nebojša Mandić

Jeremić došao na saslušanje: Bivši šef diplomatije dao izjavu o ubistvu gardista na Topčideru!

On je poručio da sasvim sigurno neće odustati od svojih planova, jer nema čega da se plaši, ali nije siguran da svi mogu da isto to kažu za sebe, kada je reč o njegovom budućem angažovanju u politici.

foto: Nebojša Mandić

Jeremić je novinarima rekao da je od dva sata i 20 minuta, koliko je proveo na saslušanju u SBPOK, davanje izjave efektivno trajalo 15 minuta.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.