Vučić razgovarao sa Džonsonom
Vučić i Džonson, Foto: Printscreen/Instagram/Budućnostsrbijeav

saradnja

Vučić razgovarao sa Džonsonom

Takođe, kako je naveo, razgovarali su o saradnji u oblasti energetike, ekonomije, ali i svim drugim bilateralnim pitanjima koja se tiču Ujedinjenog Kraljevstva i Srbije

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu saopštio je da je upravo završio razgovor sa Borisom Džonsonom. Vučić je u razgovoru istakao da je princip poštovanja normi međunarodnog prava od suštinskog značaja za Srbiju, kao i poštovanje teritorijalnog integriteta suverenih država.

- Pozvao sam Borisa Džonsona da dođe u Srbiju jer 42 godine britanski premijer nije posetio našu zemlju, i dobio uveravanja od britanskog premijera da će nas uskoro posetiti - napisao je predsednik.

Takođe, kako je naveo, razgovarali su o saradnji u oblasti energetike, ekonomije, ali i svim drugim bilateralnim pitanjima koja se tiču Ujedinjenog Kraljevstva i Srbije.

- Posebno sam istakao da će Srbija, po svaku cenu, čuvati mir i stabilnost u regionu Zapadnog Balkana. Naravno, zahvalio sam se i na pažnji i uvažavanju koje UK pokazuje prema Srbiji - dodao je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.