Vučić: Neka junačina, neki narko-diler preti mojoj ćerki, i sad moj sin hoće da brani sestricu!
Foto: Youtube printscreen

vanredno obraćanje

Vučić: Neka junačina, neki narko-diler preti mojoj ćerki, i sad moj sin hoće da brani sestricu!

Premijer Srbije obratio se javnosti na vanrednoj konferencije iz Doma Narodne Skupštine, neposredno nakon što je prisustvovao sednici na kojoj se raspravlja o budžetu. Govorio je o budžetu, ali i pretnjama i uvredama koje dobija
Objavljeno: 15:43h

Premijer je na početku obraćanja izneo jednu lepu vest:

- Dobili smo potvrdu da će Nemačka kao najsnažnija zemlja EU podržati otvaranje tri poglavlja do kraja godine: poglavlja 5, 25 i 26 - kazao je premijer i zahvalio se i Nemačkoj, i ambasadoru ove zemlje u Srbiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On kaže da ne zna da li to znači da će ta poglavlja biti i otvorena u tom roku, ali je siguran da će građani osetiti boljitak i da će se živeti sve bolje i bolje.

Osvrnuo se i na raspravu o budžetu, kazao je da je to bila uglavnom dobra rasprava, a da je jedina primedba opozicije bila što nisu imali više vremena za analizu.

- Oni koji ne rade, koji misle da svojom bahatošću mogu da me zaplaše, a umeju samo žene da tuku, poručujem da me neće zaplašiti. Stojim ovde sam, odgovorio sam na sve besmislice i laži koje sam čuo ovih dana - kazao je premijer u obraćanju.

foto: Espreso.co.rs

- Ono što sam noćas doživeo, kada su u pitanju uvrede, nisam doživeo do sada - požalio se Vučić.

On se osvrnuo na pretnje njegovoj ćerki na Fejsbuku:

JEZIVA PORUKA: Premijeru i njegovom detetu pretili smrću!

- Kako čujem, reč je o nekom narko dileru, junaku koji bi morao da ubije dete da bi dokazao kakva je muškarčina. To je za mene bilo prilično teško, jer je i moj sin to saznao, pa sad hoće sestricu da brani... Ali šta ćete. To je nešto najstrašnije što može da se izgovori. Ja ne znam da to postoji. Da vam neko maoletnu ćerku... kakav pshopata morate da budete da to radite?!

Prokomentarisao je i predlog da se smanje plate Jankoviću i Šabiću, kazavši da nije logično da imaju tri puta veću platu od predsednika Skupštine, ali da nisu jedini, i da bi mnoge plate morale da se smanje.

Premijer je neposredno pre obraćanja javnosti izašao sa sednice Skupštine na kojoj se raspravlja o budžetu za 2017. godinu.

ŠEŠELJEV CIRKUS U PARLAMENTU: Đinđić bio šef prvog mafijaškog puča, na sebe navukao prokletstvo!

foto: Fonet

On je na kraju svog izlaganja kazao da je na sve ozbiljne zamerke opozicije na budžet odgovoreno, i svima čestitao novi budžet.

Žustra polemika Obradovića i Vučića: Kako se akcentuje BEŽITE?

Rasprava o budžetu traje od nedelje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.