Boško Obradović za Espreso: Nećemo podržati budžet jer donosi PLJAČKU GRAĐANA SRBIJE! (VIDEO)
Foto: FoNet

I nije jedini

Boško Obradović za Espreso: Nećemo podržati budžet jer donosi PLJAČKU GRAĐANA SRBIJE! (VIDEO)

- Jedino čemu služi budžet za 2017.godinu je da novih 280 milijardi dinara vraćamo MMF-u, čime nastavljamo služenje ove vlasti interesima MMF-a, a ne građanima Srbije - tvrdi lider Dveri
Objavljeno: 15:29h

Boško Obradović, šef poslaničke grupe i lider Dveri danas je za Espreso rekao da neće podržati predlog budžeta, jer on prema njegovim rečima, donosi dalju pljačku naših građana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Budžet za 2017. godinu ne donosi ništa novo. Donosi dalja zaduživanja države prema inostranim kreditorima, donosi subvencionisanje stranih firmi a ne domaćih, donosi dalju pljačku građana Srbije kroz smanjenje plata i penzija, povećanje poreza, ponižava srpske poljoprivrednike, kojima su smanjene subvencije za poljoprivredu i zaboravlja zdravstvene radnike, ponižava prosvetare, i sve one koji su oštećeni prethodnim budžetima za vreme vladavine SNS-a.

- Jedino čemu služi budžet za 2017.godinu je da za novih 280 milijardi dinara vraćamo dugove MMFu, čime nastavljamo služenje ove vlasti interesima MMF-a, a ne građanima Srbije. To je ono što je bila naša osnovna zamerka. Da li premijer radi za interese nemačke kompanije ili za domaće interese...Nećemo podržati predlog budžeta.

Podsetimo, ranije danas je i Sanda Rašković Ivić za naš portal rekla da neće podržati predlog budžeta, i dodala da opoziciju niko nije konsultovao oko njega.

Sanda Rašković Ivić: Neću podržati budžet, ovo je zamajavanje građana!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.