ŠEŠELJEV CIRKUS U PARLAMENTU: Đinđić bio šef prvog mafijaškog puča, na sebe navukao prokletstvo!
Foto: Facebook / Српска радикална странка

Oštri sukobi

ŠEŠELJEV CIRKUS U PARLAMENTU: Đinđić bio šef prvog mafijaškog puča, na sebe navukao prokletstvo!

- Milošević je umro za srpstvo, a Đinđić ga isporučio na Vidovdan, time je na sebe navukao veliko prokletstvo - rekao je Šešelj
Objavljeno: 14:52h

Skupština Srbije nastavila je danas u 10 časova sednicu a poslanici su početak rada iskoristili za postavljanje pitanja i traženje obaveštenja od predstavnika vlasti. Na Predlog budžeta za 2017. godinu podneto je skoro 300 amandmana, a na izmene Zakona o budžetskom sistemu nešto više od 30 amandmana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Poslanicima se obratila Zorana Mihajlović koju je Šešelj prozvao zbog navodnih dugova na državnoj kartici.

foto: FoNet

Ona se zahvalila Vučiću što je reagovao u njegovu odbranu i rekla da ni ona ni njena porodica nikakvih dugova nemaju, te da iza nje stoji samo njen rad. Ona je Šešelja podsetila na uvrede koje joj je upućivao i mržnju prema ženama, pogotovo prema njoj, rekavši da joj je govorio i kako će da je "natakne na svoje koplje" i slično...

foto: Dragana Udovičić

Ipak, najviše pažnje je privukla polemika između premijera i lidera SRS.

Šešelj je rekao da Đinđića ne treba upoređivati s Karađorđem i Obrenovićem.

- Milošević je umro za srpstvo, a Đinđić ga isporučio na Vidovdan, time je na sebe navukao veliko prokletstvo - rekao je Šešelj. Vučić je na to rekao da će se zalagati za obe opcije i za one koji cene ono što je Milošević uradio kao i ono što je Đinđić uradio.

Niz replika Šešelja o Zoranu Ðinđiću, za kojeg je rekao da je "bio šef prvog mafijaškog puča" razljutile su Zorana Živkovića, koji je tražio od Maje Gojković da reaguje.

foto: Fonet

Nezadovoljna prepucavanjem poslanika, predsedavajuća Maja Gojković je rekla da ne bi želela ali da po Poslovniku mora da reaguje i da će raspisati javnu nabavku za flastere, da se koriste kad nekom ne odgovara nečije izlaganje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.