ČEDA NAHVALIO VLAST: Budžet je dobar, najbolji od 2008!
Foto: Zorana Jevtić

lider ldp o raspravi u skupštini

ČEDA NAHVALIO VLAST: Budžet je dobar, najbolji od 2008!

- Ovaj budžet je svakako bolji nego prethodni, a bolji je i od svih od 2008.do danas - kaže Jovanović za Espreso.co.rs
Objavljeno:

Lider LDP Čedomir Jovanović kaže da bi bilo dobro da je sednica u Skupštini početa bez besmislenih marifetluka, ali da je ovaj budžet svakako bolji nego prethodni, a bolji je i od svih od 2008. do danas.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Nas jako zanima ko će realizovati ovaj budžet, i o tome cemo govoriti sa predsednikom vlade jer me jako interesuje koja će vlada u narednoj godini stajati iza ekonomskih parametara koji proizlaze iz ovakvog budžeta, i da li je ova ekonomska politika deo jednog jasnog koncepta ili pozitivan vrh u tom tumaranju od danas do sutra - kaže Jovanović.

RADULOVIĆ ZA ESPRESO: U Skupštini - pozorište, cirkus, hvalospevi o Vladi!

- To su teme koje su za mene važne i o njima želim da pričam sa predsednikom vlade. Što se svega drugog tiče, to je dobar posao. Oni koji ne mogu to da podnesu, njima nije mesto u politici. To što je neko na vlasti napravio rezultat - mislim da nam je svima potrebno, i da je više takvih rezultata, zemlja bi bila mnogo sposobnija, i bilo bi više politike koju mi želimo da vodimo - rekao je Jovanović, i ocenio izradu budžeta kao pozitivan rezultat.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.