DOKLE BRE VIŠE?! Umalo tuča  radikala i obezbeđenja parlamenta zbog skupštinskog ključa! (VIDEO)
Foto: prtsc/skupština

CIRKUS SE NASTAVLJA

DOKLE BRE VIŠE?! Umalo tuča radikala i obezbeđenja parlamenta zbog skupštinskog ključa! (VIDEO)

Uspeli da uđu u salu tek kada je Nenad Konstantinović iz SDS otišao kod sekretara po ključ
Objavljeno: 16:53h

Sala u kojoj je trebalo da se održi sednica Administrativnog odbora na kojoj je trebalo da se raspravlja o smeni Aleksandra Martinovića je zaključana, pa se skupštinski rat nastavlja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Opozicija je poljubila vrata skupštinske sale u kojoj je danas trebalo da se raspravlja o smeni Aleksandra Martinovića (SNS), predsednika Administrativnog odbora Skupštine Srbije.

Revoltirani što nisu mogli da uđu u salu, poslanici i članovi odbora: Nemanja Šarović, Milorad Mirčić, Aleksandra Jerkov, Saša Radulović, i ostali uputili su se kod sekretara Skupštine po ključ za salu 4.

Na ulazu kod Sekretara došlo je do koškanja između poslanika opozicije iz redova SRS - a i obezbeđenja.

Nenad Konstantinović iz SDS je ušao kod sekretara i izašao sa ključem i tek tada su poslanici uspeli da uđu u salu. Konstantinović je na početku sednice objasnio da je "silom prilika" on morao da zakaže sednicu.

- Ovo je 13 sednica Administrativnog odbora, sazvana je na zahtev jedne trećine članova ovog odbora. Ja kao zamenik bio sam dužan da zakažem ovu sednicu, jer predsednik odbora Aleksandar Martinović i predsednica Skupštine Maja Gojković to nisu hteli da urade - rekao je on.

ŠAROVIĆ: Martinović je lažov, izmislio je da su mu psovali oca, a osveženje mu je trebalo jer je bio raspamećen!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.