Ljajić odgovorio premijeru: Razumem Vučića, ali zakon mora da se poštuje i da važi za sve!
Foto: Fonet

nelegalna gradnja

Ljajić odgovorio premijeru: Razumem Vučića, ali zakon mora da se poštuje i da važi za sve!

Ljajić je demantovao da je Muamer Zukorlić ikada tražio građevinsku dozvolu za bilo koji objekat koji je gradio u Novom Pazaru
Objavljeno:

Ministar i potpredsednik Vlade Rasim Ljajić rekao je da razume premijera Aleksandra Vučića koji uzima u obzir specifičnosti situacije u Novom Pazaru kada je u pitanju nelegalni objekat koji gradi Muamer Zukorlić. Ipak, dodaje da zakon mora da se poštuje i da nema povlašćenih.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Siguran sam da su mu važni zakoni. Premijer je bio eksplicitan da zakoni moraju da važe za sve i da će se primenjivati, naravno, u skladu sa okolnostima koje postoje - rekao je Ljajić.

ZUKORLIĆ EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Vučić je u pravu, bilo bi nereda da krenu da mi ruše gradnju! (VIDEO)

Njegova partija SDP saopštila je da su konačno pale maske i da je Vučić izabrao Zukorlića. Upitan kako se ova izjava razlikuje od izjave zaštitnika građana Saše Jankovića, koji je rekao da Vučić u slučaju Novog Pazara gazi pravni poredak države, Ljajić odgovara da je to preoštra ocena.

- Ovo nije posao ni za politiku, ni za ministre u vladi, pa ni za mene. Poslednji sam izneo stav jer sam mislio da će se problem rešiti kroz institucije sistema i da će nadležni uraditi svoj posao. Kada je neko na poziciji na kojoj je Vučić, ja potpuno razumem da mora da vodi račun, ali o okolnostima u kojima se određeni zakoni sprovode, da se ne dogovde posledice po građane. Najvažniji mi je stav da nema selektivne primene zakona - istakao je Ljajić, i dodao da se nada da u ovom slučaju neće biti selektivne primene zakona.

On je demantovao da je Muamer Zukorlić ikada tražio građevinsku dozvolu za bilo koji objekat koji je gradio u Novom Pazaru.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.