ZAVRŠENA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS: Igor Mirović o VAŽNOJ ODLUCI koja je doneta
Igor Mirović, Foto: Pink printscreen

kraj

ZAVRŠENA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS: Igor Mirović o VAŽNOJ ODLUCI koja je doneta

Predsedništvo je zaključilo da se počne sa pripremama za predstojeće izbore, dodao je Mirović

Objavljeno:

Posle skoro dva sata završena je sednica Predsedništva Srpske napredne stranke koja je održana u sedištu stranke, u zgradi Starog Merkatora u Novom Beogradu.

Posle sednice izjavu za javnost dao je Igor Mirović, član predsedništva SNS i saopštio da je odlučeno da se pozovu građani da izađu na predstojeći referendum 16. januara.

1 / 3 Foto: GO SNS

- Doneli smo jednu važnu odluku. Bila je živa rasprava na tu temu. Očekujemo da će dosta građana izaći na referendum i da će se promenom Ustava ojačati nezavisnost pravosuđa - istakao je Igor Mirović.

- Mi smo velikom većinom glasova doneli tu odluku, i nadamo se da će građani u nedelju izaći na izbore. Kako bi se potvrdio i naš politički stav da se unesu promene koje znače koroist građanima. Oni će imati novu sliku pravosuđa, a to znači efikasnije sudstvo u domenu svih izazova sa kojima smo se suočavali - kaže Mirović.

Predsedništvo je zaključilo da se počne sa pripremama za predstojeće izbore, dodao je Mirović.

Mirović je dodao da je to garant da će na predstojećim izborima izaći sa programom, koji će ponuditi nove pravce razvoja, i anstavak procesa kojem smo i do sada bili svedoci.

- Ovog meseca ćemo još jednom izaći, jer nam tek predstoje razgovori sa koalicionim partnerima - naveo je Mirović.

Kako je dodao, na sednici su danas razmatrali o mnogim pitanjima, a siže istog je to da su zadovoljni rezultatima koje je Srbija postigla.

- Rezultati su vidljivi i merljivi, i vidimo da ćemo u narednom periodu imati kontinuitet i još bolje razultate - kaže Mirović.

stakao je želju članove stranke, ali i "velike većine građana" da se Aleksandar Vučić ponovo kandiduje za predsednika.

- On je neko ko treba da se kandiduje, on je svojim radom i rezultatom izborio našu želju da bude naš kandidat na predsedničkim izborima. Danas formalno o tome nismo razgovarali, ali ne krijemo želju da ga podržavamo.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.