Toma tuguje za Kastrom i zbog promena koje slede na Kubi, ali gaji JEDNU NADU!
Foto: Beta

I njega je odlikovao

Toma tuguje za Kastrom i zbog promena koje slede na Kubi, ali gaji JEDNU NADU!

- Kuba će se posle smrti bivšeg kubanskog lidera Fidela Kastra promeniti
Objavljeno:

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je da će se Kuba posle smrti bivšeg kubanskog lidera Fidela Kastra promeniti, ali da će sačuvati "slobodu i nezavisnost".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! - Osnovne postulate, a to su sloboda i nezavisnost, sigurno ne može da promeni, to će ostati, rekao predsednik Srbije. On je naveo da će delimično, što je i aktuelni predsednik Raul Kastro pokazao, doći do otopljavanja odnosa sa SAD, a idealna prilika je da nova Amerika i Kuba uspostave potpuno nove, bolje odnose, što će mnogo značiti za taj region.

foto: Beta

- Iskreno, ja očekujem od Amerike da uspostavi sada (posle izbora Donalda Trampa za predsednika) prijateljstva širom sveta, rekao je Nikolić. Nikolić je povodom smrti Fidela Kastra rekao da je imao čast da bude među retkim srpskim političarima koji su bili u njegovoj kući i lično mu uručio orden Srbije. - Kastro je dokazao da jedna mala zemlje može da vodi svoju politiku, prvo da može da se oslobodi, da svom narodu donese dobro, da se odupre svim izazovima, da može da opstane, da može da ima siromašan narod, jer je teško živeti u decenijskim sankcijama, a da opet u tom narodu "vidite radost, smeh", rekao je Nikolić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.