OTKRIVENO KO JE MISTERIOZNA DEVOJKA IZ SKUPŠTINE U BELOM KOMBINEZONU! Nije NARODNA POSLANICA (FOTO)
Skupština Srbije, Foto: Facebook/Miss Serbia, Printscreen/Twitter/@BogOtac18

REŠEN SLUČAJ

OTKRIVENO KO JE MISTERIOZNA DEVOJKA IZ SKUPŠTINE U BELOM KOMBINEZONU! Nije NARODNA POSLANICA (FOTO)

Devojka se fotografisala u uskom, belom kombinezonu, a na njen račun izneto je dosta uvredljivih komentara

Objavljeno: 11:29h

Fotografija "devojke u belom" koja se pojavila na društvenim mrežama izazvala je lavinu komentara, a na njoj se nalazi devojka koja se fotografisala u Narodnoj skupštini.

Devojka se fotografisala u uskom, belom kombinezonu, a na njen račun izneto je dosta uvredljivih komentara. Mnogi su rekli da nije prikladno obučena, već da izgleda kao da se spremila za svadbu. Takođe je ostala nedoumica da li ona radi u Skupštini Srbije i da li je tamo poslanica.

Nakon brojnih nagađanja i nedoumica, sada je poznato. Nije u pitanju Narodna poslanica što su mnogi mislili, već jedna od devojaka koje su se takmičile za Miss Srbije.

Fotografija devojke u Narodnoj skupštini, koja je jedna od učesnica izbora za Miss Srbije, postala je viralna na Tviteru, uz komentar da je njen autfit nezamisliv u svetskim parlamentima.

Ljudi su na društvenim mrežama vređali modni izbor devojke, koja je sa ostalim misicama posetila Narodnu skupštinu u decembru.

„Naravno da je nezamislivo. U normalnim zemljama postoji kodeks oblačenja. U našoj skupštini postoji kodeks javne kuće, a zna se šta su uslovi za pristup“.

„Ne znam kako je kod drugih ali znam da razlika između naše Skupštine i „Zadruge“ ili „Parova“ ne postoji“.

„Još jedan u nizu primera ponižavanja Srbije i njenih građana. Ovo nije eksces. Ovo je namera. Zla namera“, bili su neki od komentara.

Devojka sa fotografije svakako nije poslanica, već studentkinja prava koja je Narodnu skupštinu samo posetila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.