Vučić sa šeikom o Beogradu na vodi: Bin Zajed dolazi u Srbiju na poziv premijera!
Foto: Vlada Srbije / Promo

Sastanka u UAE

Vučić sa šeikom o Beogradu na vodi: Bin Zajed dolazi u Srbiju na poziv premijera!

Vučić i Bin Zajed su konstatovali da dve zemlje neguju iskrene prijateljske odnose i žele dalje unapređenje saradnje u svim sferama društveng zivota, posebno u oblasti ekonomije
Objavljeno: 14:18h

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Ujednjenim Arapskim Emiratima sa princom prestolonaslednikom Abu Dabija šeikom Mohamedom bin Zajedom sa kojim je razgovarao o bilateralnoj saradnji, brojnim zajedničkim projektima, ali i odnosima u svetu i regionu Zapadnog Balkana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vučić i Bin Zajed su konstatovali da dve zemlje neguju iskrene prijateljske odnose i žele dalje unapređenje saradnje u svim sferama društveng zivota, posebno u oblasti ekonomije.

Premijer Vučić zahvalio se šeiku Mohamedu na finansijskoj podršci koju pruža Srbiji, kao i na uspešnoj realizaciji projekata u oblasti poljoprivrede, prehrambene industrije, energetike i saobraćaja.

foto: Vlada Srbije

Srpski premijer je posebno zahvalio šeiku Mohamedu na realizaciji projekta Beograd na vodi koji u značajnoj meri doprinosi oporavku celokupne građevinske industrije Srbije, zapošljava naše radnike, a ubuduće će od turizma i usluga donositi velike prihode Srbiji.

Takođe, premijer Vučić je potvrdio svoje prisustvo na velikom sajmu naoružanja i vojne opreme IDEX koji se održava u februaru 2017. godine u Abu Dabiju, na kojem će Srbija predstaviti sva svoja tehnološka dostignuća na polju vojne industrije.

Šeik Mohamed istakao je da veoma poštuje rezultate koje je Srbija postigla u ekonomiji i naglasio da će Srbija u UAE imati odgovornog i iskrenog partnera.

On je prihvatio poziv premijera Vučića da narednom periodu poseti Srbiju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.