Tomislav Nikolić: Neki već u kampanji, svega ćemo se naslušati i načitati!
Foto: Fonet

predsednik o izborima

Tomislav Nikolić: Neki već u kampanji, svega ćemo se naslušati i načitati!

Nikoliću ističe mandat sledeće godine, a u medijima i na političkoj sceni se već neko vreme spekuliše sa imenima predsedničkih kandidata
Objavljeno:

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je za “Večernje novosti” da je za neke već otpočela kampanja za predsedničke izbore.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nikoliću ističe mandat sledeće godine, a u medijima i na političkoj sceni se već neko vreme spekuliše sa imenima predsedničkih kandidata.

“Razumljivo, jer nemaju šta drugo da rade, a svesni su da ono što su do sada uradili u životu nije dovoljno da bi mogli da računaju na bilo kakav uspeh”, rekao je Nikolić.

On je dodao i da “ćemo se naslušati i načitati svega do izbora”. Beogradski list navodi i da su moguća tri scenarija kada je u pitanju kandidat SNS za predsednika Srbije, kao prvi se navodi da će predsednik SNS Aleksandar Vučić podržati osnivača svoje stranke, ali postoji mogućnosti i da sam uđe u trku, ukoliko se kandiduje bivši šef diplomatije Vuk Jeremić. Prema trećem scenariju, istovremeno su mogući i novi parlamentarni izbori, kako bi Vučićeva lista “povukla” svog kandidata do pobede.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.