Spasić za Espreso o presudi za ubistvo: Nije bilo ni suđenja, niti smo obavešteni!
Foto: Marina Lopičić

reč je o privatnoj tužbi

Spasić za Espreso o presudi za ubistvo: Nije bilo ni suđenja, niti smo obavešteni!

- Mi nismo dobili nikakve pozive, a ne znam ni da je suđenje u Belgiji počelo - kaže Spasić ekskluzivno za naš portal
Objavljeno: 13:56h

Nakon objave da je briselski sud osudio Božidara Spasića, Andriju Draškovića i Veselina Vukotića za ubistvo Envera Hadrija koje se dogodilo u belgijskoj prestonici u februaru 1990. godine, kontaktirali smo Božidara Spasića koji nam je rekao da on nije dobio apsolutni ništa iz suda u Briselu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Niti je bilo suđenja, niti smo obavešteni da se radi o suđenju, pre bih rekao da se ovde radi o privatnoj tužbi ćerke pokojnog Envera Hadrija. Mi nismo dobili nikakve pozive, a ne znam ni da je suđenje u Belgiji počelo. Jedina informacija koju imam je iz belgijskih novina da suđenje nije počelo, jer je jedan osumnjičeni od nas trojice, preko nekog belgijskog advokata poručio da je poziv uručen na francuskom jeziku, da je nedefinasan i da se radi o privatnoj tužbi - rekao je Spasić za Espreso.

Spasić, Drašković i Vukotić osuđeni u Briselu za UBISTVO!

On je dodao da navodi nekih da je Hadrija navodno ubio Andrija Lakonić, koji je prva žrtva podzemlja u čuvenom klubu Nana na Senjaku početkom 90-ih, nemaju veze sa vezom.

- To su gluposti i nema veze sa ovim. To je bio obračun kriminalaca u Beogradu. Oni žele da vežu te događaje u Nani, i dokažu da su se tu obračunali ljudi po nalogu jugoslovenske policije u ubistvu Hadrija, ali to nema veze sa tim - rekao je Spasić za naš portal.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.