BOŽOVIĆU ZABRANJEN ULAZ U SKUPŠTINSKU SALU: Rekli su mi da je to odluka s vrha!
Foto: Stefan Jokić

bez razloga?!

BOŽOVIĆU ZABRANJEN ULAZ U SKUPŠTINSKU SALU: Rekli su mi da je to odluka s vrha!

Poslanik DS Balša Božović negodovao je danas zato što ga skupštinsko obezbeđenje nije pustilo u salu, navodeći da je cela pometnja u parlamentu nastala kada je tražio da se osudi ponašanje poslanika na listi SNS Marijana Rističevića
Objavljeno:

- Skupštinsko obezbeđenje mi nije dozvolilo da uđem u salu, nisam dobio razlog, sem da je to, za sada, odluka sa vrha. Ne znam šta to tačno znači - rekao je Božović novinarima u parlamentu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je naveo da je, navodno, dobio meru udaljenja sa sednice, koja nije bila u skladu sa Poslovnikom o radu Narodne skupštine, i smatra da ta odluka nema utemeljenje u činjeničnom stanju, jer ne može neko da dobije opomenu u pauzi.

NISAM PLJUNULA RISTIČEVIĆA, TO JE LAŽ! Tatjana Macura (DJB) otkriva šta se zaista desilo 16. novembra! (VIDEO)

- Očekujem da se ta mera povuče - kazao je Božović, prema čijim rečima je celokupna pometnja u skupštini nastala kada je pozvao da se osudi ponašanje Marijana Rističevića i sve ono što je radio na društvenim mrežama.

CIRKUS SE NASTAVLJA! Dveri: Članovi SNS degeni koji su svuda oko nas, maloumnici sa tri zuba u vilici?

On je smatrao da je bilo važno da nosilac liste i predsednica skupštine osude njegovo ponašanje, međutim, Božović kaže da je tada počelo verbalno nasilje prema onima koji su to zahtevali, navodeći da je bilo potpuno bespotrebno da se dođe do situacije koja se dogodila.

Maja Gojković: Ako dođe do tuče u parlamentu, to će se preliti na ulice!

On je istakao da se DS zalaže za efikasan rad parlamenta.

- Ne mogu da se osetim krivim samo zato što sam tražio da se osudi ponašanje Marijana Rističevića, ako je to dovoljno da sam kriv, onda sam kriv. Tražio sam da se odbrani dostojanstvo parlamenta i ako sam i zbog toga kriv, onda prihvatam svu odgovornost - zaključio je Božović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.