Nije voljan za tako nešto: Vučić ne razmišlja o kandidaturi za predsednika Srbije!
Foto: Printscreen / RTS

odlučio?

Nije voljan za tako nešto: Vučić ne razmišlja o kandidaturi za predsednika Srbije!

On nije precizno odgovorio ni kada će doneti odluku koga će podržati...
Objavljeno:

Premije, Aleksandar Vučić izjavio je da nije razmišljao o kandidaturi za predsednika Srbije i da "nije nešto voljan za tako nešto".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vučić je, odgovarajući na pitanje da li će se kandidovati za predsednika Srbije, rekao i da je ponosan na rad koji vlada marljivo i vredno obavlja, te da vidi da su već drugi pobedili.

- Vidim po istraživanjima javnog mnjena koji sami objavljuju da su već viđeni pobednici izbora gospoda Saša Janković i Vuk Jeremić i da je mrtva trka između njih dvojice i ja im želim puno uspeha - rekao je Vučić i ponovio je da je misli da su Janković, Jeremić i lider radikala Vojislav Šešelj apsolutni favoriti.

Upitan da li će podržati aktuelnog predsednika, Vučić je odgovorio "o tom potom" i naglasio da nije vreme za predsedničke izbore, već za važne projekte. On nije precizno odgovorio ni kada će doneti odluku koga će podržati.

VUČIĆ O PROTIVNICIMA: Pada im rejting, pa koriste nasilje!

- Mi manji ćemo gledati da im se suprotstavimo, svoj trojici, a da li ćemo uspeti, videćemo. Ako ne uspemo, ništa strašno, Srbija će da promeni predsednika, verovatno posle toga i vladu, nikakav naročiti problem - rekao je Vučić i dodao da mu nije problem da im unapred čestita.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.