Samo prekor i osuda: Rističevićev katastrofalni tvit svi osudili, a on će proći bez kazne! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

neće grom u koprive!

Samo prekor i osuda: Rističevićev katastrofalni tvit svi osudili, a on će proći bez kazne! (FOTO)

Poslanici opozicije odmah su reagovali i osudili ovo što je Rističević uradio, ali i Rističevićevi koalicioni partneri, pre svega od SNS, ali i od SPS.
Objavljeno:

Poslanik vladajuće većine u Skupštini Srbije Marjan Rističević po svoj prilici neće snositi nikakve posledice zbog katastrofalnog tvita u kome je, koristeći bolest jednoipogodišnje devojčice, zapravo pokušao da se obračuna sa Demokratskom strankom (DS). Rističevićeve koalicione kolege, nisu želele da se konkretno izjašnjavaju o njegovom postupku, pravdajući se da ne žele da politizuju jednu "tešku priču".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- DS je čudo. Ćerki jednog od njih 2015. RFZO platio 460.000 evra operacije u inostranstvu. Ove godine su sami odbili RFZO da bi pravili kampanju - napisao je Rističević u sramotnom tvitu, koji je u međuvremenu uklonio sa svog Tviter profila.

Poslanici opozicije odmah su reagovali i osudili ovo što je Rističević uradio, dok se iz vladajuće većine oglasio jedino poslanik SDPS Meho Omerović, koji je kazao da ne zna koja granica treba da se pređe da bi nekoga osudilo ostalih 249 poslanika.

Međutim, osuda, doduše blaga, stigla je i od Rističevićevih koalicionih partnera, pre svega od SNS, ali i od SPS.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.