VUČIĆ: Ne brinite, napadi na ovu Vladu biće SVE VEĆI I JAČI, svakog dana će izmišljati sve gore stvari!
Foto: Stefan Jokić

obratio se građanima

VUČIĆ: Ne brinite, napadi na ovu Vladu biće SVE VEĆI I JAČI, svakog dana će izmišljati sve gore stvari!

Aleksandar Vučić, premijer Srbije obišao je danas fabriku kompanije Delfi Pakard u Novom Sadu, koja proizvodi električnu i elektronsku opremu za putnička i komercijalna vozila
Objavljeno: 13:36h

Vučića je, u pratnji direktora Delfija za Evropu, Srednji Istok i Afriku Vinsenta Pagarda, ministra privrede Gorana Kneževića, predsednika Vlade Vojvodine Igora Mirovića i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, na ulazu u kompleks dočekao veliki broj građana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Ova fabrika, koja se nalazi u Novom Sadu trenutno zapošljava 1.500 radnika. Za potrebe širenja kapaciteta i dalje je u potrazi za zainteresovanim kandidatima sa područja Novog Sada i okoline. Sedište kompanije "Delphi Automotive PLC" je u Gilingemu u Velikoj Britaniji a ima proizvodne pogone u 44 zemlje sveta.

Premijer se obratio građanima koji su ga pozdravili ispred fabrike kompanije Delfi u Novom Sadu porukom da očekuje još jače napade na vladu, ali i da će nastaviti da sprovodi svoju politiku i da se bori za njih i za zemlju.

foto: Fonet

U fabrici Delfi zaposleno je 1.400 ljudi, koliko nije ni u jednoj drugoj u poslednjih 30 godina, ali premijer, kako je rekao, ne očekuje pohvale, već suprotno, napade: - Nemojte da brinete, napadi na vladu će biti još veći i jači, svakog dana će izmišljati sve gore i teže stvari, i to i spolja i iznutra - rekao je Vučić. Ipak, poručio je, ma koliko bilo teško "i lično i politički i na svaki drugi način", nastaviće da se bori za građane i našu zemlju, "pa, dokle god bude mogao".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.