BLOKIRAO GA NAČISTO: Zaratili Rističević i Beli na Tviteru, Marijan poslao poruku: PK!
Foto: Dragana Udovičić, Stefan Jokić

Šta li mu to znači?

BLOKIRAO GA NAČISTO: Zaratili Rističević i Beli na Tviteru, Marijan poslao poruku: PK!

“Čuli moji seljaci da je kolega Rističević predsednik Narodne seljačke stranke pa ih sramota. Nevera da seljak može tako da se ponaša" napisao Beli
Objavljeno: 18:33h

Lider “Sarmu probo nisi“ Ljubiša Preletačević Beli objavio je na društvenim mrežama da ga je poslanik u Skupštini Srbije Marijan Rističević blokirao na Tviteru.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Osim toga, predsednik Narodne seljačke stranke i član vladajuće koalicije mu je nekoliko trenutaka pre toga u poruci poslao dva slova - “PK“.

“Pošto sam Rističevića uvatio u mašinu na Tviteru poslao mi je PK u poruci pre nego što me je blokirao... PK? Hahah“, napisao je Preletačević u fotografiji koju je objavio kao “dokaz“.

KAKO TE NIJE SRAMOTA? Marjan Rističević BOLESNO DETE iskoristio u političkoj borbi!

Na društvenim mrežama Preletačević je u četvrtak napisao: “Čuli moji seljaci da je kolega Rističević predsednik Narodne seljačke stranke pa ih sramota. Nevera da seljak može tako da se ponaša. Moji seljaci su časni i pošteni domaćini. Lepo vaspitani. Ne mogu da veruju da se kolega predstavlja kao seljak.“

URLANJE HAVARIJA I UMALO TUČA U SKUPŠTINI: Opozicija traži isključenje Rističevića iz parlamenta! (FOTO) Osim toga, Beli je u odgovoru jednom tviterašu napisao: "Kolega se tako predstavlja, preCednik je takve stranke. Ovi moji seljaci to baš i ne bi dozvolili. Nikome."

“Ne mogu gori od mene uvrediti mene“, odgovorio je Rističević, na šta je Preletačević napisao: “Oprostite ,kolega Rističeviću, nisam Vas razumeo. Hoćete da kažete da su moji drugari seljaci gori od Vas? I da hoće da Vas uvrede?“

OVO JE MOJA BOLESNA MAJKA KOJU SU PSOVALI: Rističević slikom na Tviteru izazvao buru! (FOTO)

Rističević je nakon toga ušao u verbalni duel sa još nekoliko tviteraša. Predsednik Narodne seljačke stranke izazvao je dosta bure tokom sednice Skupštine Srbije u sredu, došlo je do sukoba sa poslanicima pokreta „Dosta je bilo“, zbog čega je sednica na kratko prekinuta.

Rističević je tada govorio o nasilju nad ženama i pokazivao fotografije sa proslave pravosudnih organa koju su, kako je rekao, organizovali predstavnici bivše vlasti, a na kojoj je hrana služena na nagim "ohlađenim ženama da se hrana ne bi kvarila".

BOTOVAO SAM ZA MARIJANA RISTIČEVIĆA I TRAŽIO MU SENDVIČ: Njegova reakcija me je totalno smorila!

Osim toga, Rističević je veliku buru u javnosti izazvao kada je prikupljanje novca za bolesnu jednogodišnju Sofiju Nikolić, čiji je otac poslanik Demokratske stranke, nazvao “prikupljanjem novca za kampanju DS”.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.