Vučić o 100 dana Vlade: Ministri su radili dobro - JA SAM MOGAO I MORAO BOLJE!
Foto: Fonet

premijer o sebi i saradnicima

Vučić o 100 dana Vlade: Ministri su radili dobro - JA SAM MOGAO I MORAO BOLJE!

- Oni su pristojno i dobro radili, a ja sam mogao i morao uvek bolje - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Ćupriji, gde je prisustvovao otvaranju kineske fabrike "Eurofiber"
Objavljeno: 14:50h

Premijer Aleksandar Vučić ocenio je danas, povodom 100 dana rada vlade, da su ministri radili dobro, a da je on mogao i bolje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Oni su pristojno i dobro radili, a ja sam mogao i morao uvek bolje - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Ćupriji, gde je prisustvovao otvaranju kineske fabrike "Eurofiber".

Premijer Vučić otvorio kinesku fabriku u Ćupriji

Odgovarajući na pitanje o kontaktima sa Rudijem Ðulijanijem, koji slovi za kandidata za državnog sekretara u administraciji novog predsednika SAD Donalda Trampa, Vučić je odgovorio da će kontakti Vlade s njim biti dobri, ali da ne treba zaboravljati da sve zavisi pre svega od našeg rada.

Vučić je rekao da se inače svašta piše, pa čak i to da je platio da bi video aktuelnog predsednika SAD Baraka Obamu, iako, podsetio ke, Obamu nikada nije video, niti je išta ikada platio za tako nešto slično.

On je poručio građanima Srbije da mogu da budu spokojni, jer ćemo uvek imati i znanja i volje i umeća da ostvarimo dobar pristup sa svima i imamo prijateljske odnose.

Vučić je podsetio da je Ðulijani jedan od prvih svetski značajnih ličnosti koji je podržao Beograd na vodi, i dodao da su takve stvari bitne a ne to da li ga je i gde vodio, kada je Ðulijani bio u Beogradu.

- Kod nas svako može da izmišlja šta god mu padne na pamet - rekao je Vučić i zapitao kako će sada da prihvate da je Vucić dobar sa nekim, a lagali su da ne poznaje nikoga iz nove administracije SAD.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.