Mihajlovićeva u Gornjim Nedeljicama: Ni predsednik, ni Vlada neće uraditi ništa protiv svog naroda
Zorana Mihajlović, Foto: MINISTARSTVO RUDARSTVA I ENERGETIKE

poseta

Mihajlovićeva u Gornjim Nedeljicama: Ni predsednik, ni Vlada neće uraditi ništa protiv svog naroda

Potpredsednicu Vlade su potom mnogi zamolili da se slikaju sa njom, ali i da u njihovo ime prenese pozdrave i poziv predsedniku Srbije da ih poseti

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike prof. dr Zorana Mihajlović danas je nenajavljeno i bez medija obišla Gornje Nedeljice i razgovarala sa meštanima.

“Ovde ste uvek dobrodošli i predsednik Vučić takođe”, ovim rečima primio je potpredsednicu Vlade u svoje dvorište jedan od uglednih domaćina iz Gornje Nedeljice i rekao joj je da su građani zabrinuti i zbunjeni.

“Ne treba da brinete. Ni predsednik, ni Vlada neće ništa uraditi protiv svog naroda. Došla sam da vam to kažem lično. Niko neće ništa raditi dok se ne završi studija i urade sve procene”, rekla je Mihajlovićeva okupljenim meštanima.

“I moji su iz ovih krajeva. Ovde je prelepo. Ne brinite, ne može niko sa strane da više voli našu Srbiju od nas samih”, zaključila je Mihajlovićeva.

Potpredsednicu Vlade su potom mnogi zamolili da se slikaju sa njom, ali i da u njihovo ime prenese pozdrave i poziv predsedniku Srbije da ih poseti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.