Ko je jeo s tela golih žena i zašto je Maja Gojković te fotke pokazivala u Skupštini? Novi blamantan cirkus u parlamentu!
Foto: Nebojša Mandić

zašto ovako ponižavaju žene

Ko je jeo s tela golih žena i zašto je Maja Gojković te fotke pokazivala u Skupštini? Novi blamantan cirkus u parlamentu!

- Pokazivati fotografije na kojoj se jede hrana s golih tela i stavljaju im novac u brushalter - ne vidim šta je veća ilustracija od nasilja nad ženama - kazala je predsednica Skupštine
Objavljeno: 15:22h

Pravi cirkus danas u Skupštini izazvale su fotografije koje je tokom govora pokazivao Marjan Rističević, a potom ih je Maja Gojković predočila novinarima u Skupštini.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na fotografijama koje je doneo poslanik Rističević, kako bi ukazao na ponašanje prema ženama u našem društvu, vidi se kako su na jednoj proslavi gosti jeli s golih ženskih tela.

foto: RTS Printscreen

SKUPŠTINSKI CIRKUS! Novi incidenti: Ko je koga PLJUNUO, a ko je kome JE*AO MAJKU?!

- Pokazivati fotografije na kojoj se jede hrana sa golih tela i stavljaju im novac u brushalter - ne vidim šta je veća ilustracija od nasilja nad ženama - kazala je Maja Gojković.

foto: Nebojša Mandić

Poslanici "Dosta je bilo" su zbog pokazivanja ovih fotografija ušli u verbalni sukob s Rističevićem, a predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izrekla je opomene poslanicima pokreta Dosta je bilo, Tatjani Macuri, jer je "pljunula" i Nenadu Božiću jer je "opsovao majku" majku poslaniku Marjanu Ristićević.

foto: Nebojša Mandić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.