SKUPŠTINSKI CIRKUS! Novi incidenti: Ko je koga PLJUNUO, a ko je kome JE*AO MAJKU?!
Foto: Fonet

dOKLE VIŠE?

SKUPŠTINSKI CIRKUS! Novi incidenti: Ko je koga PLJUNUO, a ko je kome JE*AO MAJKU?!

- Žao mi je što ne mogu da izreknem meru udaljenja. Izričem još jednu meru - opomenu Tatjani Macuri, koja je od kolege Arsića već dobila opomenu jer je prekidala govornika. Niko nema pravo da ga pljuje i nema pravo da mu psuje majku - kazala Maja Gojković
Objavljeno: 14:29h

Predsednica Skupštine Maja Gojković izrekla je drugu opomenu poslanici pokreta DJB Tatjani Macuri koja je, kako je rekla, pljunula poslanika Rističevića, kao i opomenu Nenadu Božiću jer mu je psovao majku. U DJB, međutim, najodlučnije negiraju da je bilo ko od njihovih poslanika opljuvao i psovao Rističevića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Žao mi je što ne mogu da izreknem meru udaljenja. Izričem još jednu meru - opomenu Tatjani Macuri, koja je od kolege Arsića već dobila opomenu jer je prekidala govornika. Niko nema pravo da ga pljuje i nema pravo da mu psuje majku - kazala je ona.

Rističević je govorio o nasilju nad ženama i pokazivao fotografije sa proslave pravosudnih organa koju su, kako je rekao, organizovali predstavnici bivše vlasti, a na kojoj je hrana služena na nagim "ohlađenim ženama da se hrana ne bi kvarila".

- Pokazivati fotografije na kojoj se jede hrana sa golih tela i stavljaju im novac u brushalter - ne vidim šta je veća ilustracija od nasilja nad ženama - kazala je Maja Gojković.

Tatjana Macura je ocenila da je pokazivanje slika ponižavanje žena i tražila je da se na takav način ne narušava njihovo dostojanstvo.

Poslanici DJB rekli su da su pokušavali da izađu iz skupštinske sale, ali su ih u tome navodno sprečavali članovi SNS.O tome je na tviteru više postova objavio predsednik DJB Saša Radulović.

Oni su takođe najavili tužbe sudu zbog lažu da su pljivali i psovali Rističevića.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.