DONALD MOJ DOBAR DRUG: Kako su Balša i ekipa iz DS otišli u SAD da vide pobedu Hilari, a onda su ODJEDNOM podržali Trampa!
Foto: Zorana Jevtić / Fonet

Preletačević je malo dete

DONALD MOJ DOBAR DRUG: Kako su Balša i ekipa iz DS otišli u SAD da vide pobedu Hilari, a onda su ODJEDNOM podržali Trampa!

Ko ne zna šta znači fraza brza brzina: Vreme koje protekne od momenta kad postane jasno da Tramp dobija do Balšine fotke iz Trampovog lokalnog izbornog štaba
Objavljeno: 17:51h

Narodni poslanici Demokratske stranke Balša Božović, Aleksandra Jerkov i Gordana Čomić pratili su predsedničke izbore u Sjedinjenim Američkim Državama, očekivali su pobedu i bili su puni simpatija za Hilari Klinton, a nakon Trampove pobede, vrlo brzo su se prešaltali, i "priklonili" novom američkom predsedniku.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Božović, Jerkov i Čomić otišli su u SAD kao gosti Vlade SAD, posmatrali izborne kampanje oba kandidata i njihovih štabova.

Balša je krenuo samouvereno: Obavestio je u ponedeljak javnost koja ga prati preko tvitera da je Hilari, realno, potrebno još samo malo pa da "otalja" taj poslić:

Posle sastanka sa vlasnikom jednih novina, Balša je objasnio da "Hilari može do Bele kuće i bez Floride, ali Tramp ne":

Mora mu se odati priznanje: I kad je počelo glasanje, i postalo jasno da će na Floridi biti baš tesno, Balša je ostao uz Hilari:

Božović je sve vreme, tokom izbora obaveštavao javnost kako se koji kandidat kotira i koji su rezultati u datom trenutku. Sudeći po tvitovima, on je sve vreme negde blago navijao za Hilari Klinton.

Kad je video da vrag odnosi šalu, Balša je, za svaki slučaj, "navatao" aktiviste i jedne i druge stranke, i slikao se (on, Gordana Čomić i Aleksandra Jerkov) sa svima đuture.

Jeste, koliko je bilo napeto najbolje se vidi na licima Balše i Gordane Čomić, dok čekaju da se glasovi prebroje.

Kad je Hilari nakratko došla u vođstvo na Floridi, Balša se ponadao:

Kad je izbila ispred Trampa u broju osvojenih delegata, Balša je hitro, da ne kažemo trnutno, reagovao:

Kad je postalo jasno ko dobija, Balša je objavio:

Pogodite koji mu je bio sledeći korak?

Da, da, Balša, Aleksandra Jerkov i Gordana Čomić su otrčali u lokalni izborni štab Donalda Trampa i slikali se sa velikim osmesima na licu (ok, Gordana je imala veliki osmeh, Balša je ipak bio utučen).

Da ne bude zabune oko bilo čega, Balša objašnjava zašto su u SAD:

Na kraju je Balša, veliki poštovalac i navijač Donalda Trampa, morao da da oduška sebi, i nastao je ovaj tvit, sa sve: Tramp Pens Pobeda 2016!

Zanimljivo kako čovek može da zavoli nešto/nekoga u roku od par sati, zar ne?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.