Sastali se Vučić i Džonson: Želimo bolje odnose Srbije i Velike Britanije! (FOTO)
Foto: Espreso

dobro nam se piše

Sastali se Vučić i Džonson: Želimo bolje odnose Srbije i Velike Britanije! (FOTO)

Džonson je "naglasio želju da Ujedinjeno Kraljevstvo (Velika Britanija) nastavi da podržava evropski put Srbije bez obzira na dešavanja u britanskim odnosima sa EU"
Objavljeno: 22:16h

Britanski ministar inostranih poslova Boris Džonson susreo se večeras sa premijerom Aleksandrom Vučićem u vili "Bokeljka" u Beogradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Premijer Vučić izjavio je da Srbija želi poboljšanje bilateralnih odnosa sa Velikom Britanijom i poručio da je važno unapređenje političkih i ekonomskih odnosa.

Boris Džonson dolazi u Srbiju: Mi smo prijatelji sa različitim pogledima!

Trgovinska razmena dve zemlje relativno je mala, imajući u vidu potencijale i mogućnosti, pre svega Velike Britanije, rekao je Vučić, navodeći da je povećana sa 290 miliona evra na 370 miliona evra.

foto: Espreso

On je naveo da je veoma počastvovan time što ima priliku da ugosti prijatelja Srbje i visokog gosta iz Velike Britanije, dodajući da je pre konferencije imao samo kraći razgovor sa njim, a da će posle imati radnu večeru, a da će sutra zajedno obići groblje Komonvelta i srpskih poginulih boraca.

foto: Espreso

Džonsona, koji je doputovao iz Prištine, danas je na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao Ivica Dačić, ministar inostranih poslova.

foto: Espreso

Džonson je "naglasio želju da Ujedinjeno Kraljevstvo (Velika Britanija) nastavi da podržava evropski put Srbije bez obzira na dešavanja u britanskim odnosima sa EU", saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.