BIRAMO SRPSKOG TRAMPA! Samo se smejte, možda neko od njih bude Tomin naslednik!
Foto: Reuters / Petar Lazović / Dragana Udovičić / Maja Mojsovski Resavi

kakva ekipica!

BIRAMO SRPSKOG TRAMPA! Samo se smejte, možda neko od njih bude Tomin naslednik!

Političari u Srbiji bili su podeljeni što se tiče favorita za predsednika SAD, mada kad se sve sagleda, ipak je više onih koji su bili za Trampa
Objavljeno: 08:53h

Dočekasmo i to. Amerika je dobila novog predsednika koji će je voditi naredne četiri godine. U trci za fotelju u Beloj kući, Hilari i Tramp su se žestoko borili. Ipak, pobedu je odneo republikanac i maltene pljunuo u lice svim onim analitičarima, stručnjaciama i ostalima koji su predviđali njegov poraz - "iz keca u kec".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada realno sagledate situaciju, mišljenja su zaista bila podeljena. Neki su bili ubeđeni da će Hilari biti na "tronu" i ubedljivo potući Trampa. S druge strane, Donald Tramp, kojeg su žene optužile za seksualno zlostavljanje, koji je najavio zabranu prelaska granice za muslimane, "najobičniji šovinista", pozgazio je sva predviđanja.

I u Srbiji je za neke nastupio pravi šok sa prvim proglašenjem pobednika. I tako je od jutros glavna tema baš on. Donald Tramp.

foto: Reuters

Političari u Srbiji, podelili su se što se tiče favorita, mada kada se sagleda sve, ipak je više onih koji su bili za Trampa, pa su danas presrećni! Međutim, šta bi se desilo da Tramp bude predsednik Srbije?!

ŠEŠELJ: Karakondžula Hilari je konačno u septičkoj jami, srce mi je jutros kao ZLATIBOR!

Ali, da ne preterujemo. Bolje je zamisliti koji bi srpski političar mogao da bude čuveni Donald Tramp? Hmm, mi smo se ozbiljno pozabavili ovom temom i spremili vam 5 srpskih političara koji su pljunuti Donald, ali srpski!

Da krenemo...

TRAMPOV DVOJNIK

Prvo mesto bez premca zaslužuje lider radikala, Vojislav Šešelj. Poznato je da je vojvoda od samog početka u potpunosti podržavao republikanca, a karakondžulu Hilari, kako je on vickasto naziva, odbijao da uopšte prihvati kao legitimnog kandidata.

foto: Petar Lazović

Pa tako srpski radikalski Tramp, Šešelj ima dosta sličnosti sa novim predsednikom SAD. I jedan i drugi dele istu ideologiju, imaju isti stav prema manjinama i i jedan i drugi su veoma konzervativni.

Za njihove izjave borci za manjinska i ženska prava redovno traže izvinjenja, ali i krivična gonjenja.

Nema dalje - naš Tramp broj 1 je VOJA!

BOGOLJUB KARIĆ ZA ESPRESO: Trampova pobeda je spas za Srbiju, on će osloboditi Ameriku!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.