Čudo neviđeno u Vojvodini: Čankovi ligaši prešli u Šešeljevu stranku! (FOTO)

kakav je ovo veleobrt

Čudo neviđeno u Vojvodini: Čankovi ligaši prešli u Šešeljevu stranku! (FOTO)

Članovi Lige su otišli u SRS jer im je važno da kada neko nešto obeća to i ispuni, a tu snagu vide u radikalima
Objavljeno:

Predstavnici Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Subotici saopštili su danas da je pedesetak dosadašnjih članova Lige socijaldemokrata Vojvodine prešlo u njihovu stranku, dok u LSV demantuju ove tvrdnje i navode da su neki od njih prethodno izbačeni iz Lige. Kupite Šešelja za samo 12 dolara! Nadmetanje na internetu je već počelo! (FOTO) Na konferenciji za novinare doskorašnji član LSV, a sadašnji član SRS Saša Gredeljević je rekao da se na ovaj korak odlučio zbog toga što su, kako tvrdi, sportisti u Subotici zanemareni, posebno oni koji nisu bliski vlasti. - Ja, kao sportista, gledam sve drugačije. Ne gledam politički, kao što mnogi gledaju. Prvenstveno mi je bitno da kada neko nešto obeća to i ispuni, a tu snagu vidim u Srpskoj radikalnoj stranci - rekao je Gredeljević, koji je i predsednik Skupštine Kluba borilačkih veština “Spartak”.

Predsednik odbora radikala u Subotici Nemanja Šarčević rekao je da je osim Gredeljevića u SRS prešlo još preko 50 dosadašnjih članova LSV. - Ljudi konačno imaju priliku da vide u Srpskoj radikalnoj stranci stranku koja radi na tome da prihvati sve članovi koji žele da se priključe našoj borbi za bolji život, kako u gradu, tako i u Vojvodini i Srbiji - rekao je on. Sa druge strane, predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Dragan Andrić kaže da su Gredeljević i još desetak članova lige bili pred isključenjem iz partije, te da su kada su za to saznali zatražili i dobili ispisnice.
On dodaje da su Gredeljević i još neki članovi napustili LSV još pre oko godinu dana. - Ovu informacija da članovi LSV prelaze u SRS apsolutno nije tačna. Ja verujem da je ovo još jedan od načina kako žele da oslabe našu snagu i da pokažu da mi nismo jedinstveni, ali to nije tačno i to će se svakako na izborima koji slede videti - rekao je Andrić. (Espreso.co.rs / Izvor: novimagazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.