ZVALI SU ČISTAČICE I PORTIRE, SAMO MENE NE! Velja ilić pobesneo zbog otvaranja autoputa!
Foto: Fonet

uvređen i povređen

ZVALI SU ČISTAČICE I PORTIRE, SAMO MENE NE! Velja ilić pobesneo zbog otvaranja autoputa!

Predsednik Nove Srbije i bivši ministar gradjevinarstva Velimir Ilić nije dobio poziv za današnju svečanost otvaranja deonice autoputa Ljig-Preljina na Koridoru 11, preneo je lokalni portal Morava info
Objavljeno:

Ilić je rekao da je očekivao da će biti pozvan na ceremoniju puštanja autoputa u saobraćaj, ali da nije previše iznenađen postupkom službe protokola Vlade Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Vidim da su pozivnice za svečanost otvaranja dobili portiri i čistačice po javnim preduzećima, ali mene se kao čoveka koji je izneo taj projekat kada je bilo najteže izgleda nisu setili. To je njihova bruka i sramota.

Ja sam ponosan što neću biti u tom društvu koji će se tamo naći da se promoviše. Oni pravi uvek su bili skrajnuti, a pojavljuju se statisti i sporedni igrači želji fotografisanja i aplauza prisutne publike. Kad su otvarali most Zemun - Borča zvali su bivšeg gradonačelnika Đilasa da se slika sa njima, a ja im očito nisam potreban kao podsetnik da sam pokrenuo projekat autoputa - rezigniran je Ilić.

On je podsetio da su radovi na gradnji deonice auto-puta od Ljiga do Preljine počeli krajem 2012. godine kada je on bio ministar.

(Espreso.co.rs / Morava info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.