O atentantu, oružju i napadačima: Vučić danas govori o slučaju Jajinci!
Foto: MUP Srbije/Beta

šta će se saznati?

O atentantu, oružju i napadačima: Vučić danas govori o slučaju Jajinci!

Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti u vezi sa otkrivenim arsenalom oružja u Jajincima i Novom Beogradu
Objavljeno:

Predsednik Vlade obratiće se javnosti u vezi sa nedavnim incidentom u Jajincima. Premijer će govoriti i o bezbednosnoj situaciji u Srbiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti u vezi sa otkrivenim arsenalom oružja u Jajincima i Novom Beogradu, kao i o bezbednosnim pretnjama po njega i njegovu porodicu.

Vučić će izneti podatke koje su mu prenele bezbednosne službe o slučaju "Jajinci", kao i o automobilu sa oružjem koji je pronađen u jednoj garaži na Novom Beogradu, a koji je doveden u vezu sa ovim slučajem.

foto: Beta

On će odgovoriti i političkim protivnicima koji su omalovažavali pretnje i informacije o ugroženosti premijera, a govoriće i o bezbednosnoj situaciji u Srbiji.

U istrazi o pronađenom oružju do sada je saslušano više od 200 ljudi, ali, prema saznanjima "Novosti", nije bilo nikakvih konkretnih pomaka koji bi mogli da dovedu do onih koji stoje iza arsenala ostavljenog u blizini porodične kuće srpskog premijera. Ispitane su uglavnom bezbednosno interesantne osobe, a neki od njih imaju i debele policijske dosijee. Proveravani su i njihovi kontakti sa kriminalnim grupama u okruženju.

Dalji pomak očekuje se posle informacija iz Bosne i Hercegovine, kao i Hrvatske, koje su dobile zahteve od srpske policije da im pomognu u utvrđivanju porekla pronađenog oružja.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.